DNEVNI HOROSKOP ZA 24. Januar: Lav će naići na PREPREKE, Djevica i Strijelac dobijaju VAŽNU VIJEST, Jarac će imati ČAROBAN DAN…

dnevni horoskop

OVAN

Mogu se pojaviti situacije koje bi vas mogle dovesti u iskušenje ili prisiliti da djelujete impulzivno. Ovo je vrijeme da preuzmete odgovornost za sebe i borite se protiv svega ovoga. Budite zaštitnički nastrojeni prema svojoj djeci ili mlađoj braći i sestrama. Također ćete se moći dobro družiti s ljudima u društvu i biti ćete iznenađeni toplom dobrodošlicom koju će vam pružiti!

 

 

BIK

Ovaj dan može biti posebno značajan za vas. Doći će vam do novog uvida ili na vaše stajalište može utjecati druga osoba koja je možda potpuni stranac. Ono što ćete naučiti i razumjeti o sebi može odigrati ključnu ulogu u oblikovanju vašeg budućeg života i načina na koji se nosite s hitnim problemom u vašem životu koji vas trenutno zaokuplja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Osjećali ste se nemirno i nesretno posljednjih nekoliko dana, a danas ste spremni proaktivnije pristupiti problemu. Morate duboko kopati da biste shvatili gdje točno leži problem i danas je najbolji dan za početak procesa. Dan je povoljan i za planiranje nekih projekata koje ste predugo ignorirali.

 

 

RAK

Ime i slava danas su na kartama. Također je vjerojatno da ćete donositi brze odluke na temelju svoje intuicije i osjećaja, a ne logike, ali će se ispostaviti da su ispravne u pogledu novca. Vaša je intuicija sada vrhunska u pogledu bilo koje odluke u vašem životu, ali možda ćete sada morati žrtvovati neke udobnosti u korist dugoročnih ciljeva.

 

 

LAV

Položaji planeta ukazuju na to da se na vašem putu sada mogu pojaviti neočekivane prepreke. Posljednjih nekoliko dana doživljavate glatku plovidbu i ništa ne ukazuje na drugačije. Ali danas će biti problema i poremećaja koji mogu utjecati na vašu produktivnost i raspoloženje. Nepredviđene komplikacije mogu dovesti do odugovlačenja vašeg projekta.

 

 

DJEVICA

Nakon dugo vremena, danas ćete osjetiti olakšanje. Važna vijest će vam uljepšati dan. Neriješeni sudski spor bit će riješen u vašu korist. Malo truda u karijeri danas će donijeti bogate dividende sutra. Danas se čini da se život vratio na pravi put. Uživajte u ovom razdoblju sa svojom obitelji.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 24. Januar: Lav će naići na PREPREKE, Djevica i Strijelac dobijaju VAŽNU VIJEST, Jarac će imati ČAROBAN DAN…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top