3 znaka zodijaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 24. do 30. januara 2022.

3 znaka zodijaka koji će imati TEŠKU SEDMICU od 24. do 30. januara 2022.

24 siječnja, 2022 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Počinjete se osjećati kao da se te vaga vaga potpuno prevrće na jednu stranu, a ako si dopustite da predugo razmišljate o tome, sići ćete s uma.

Zašto ne možete dobiti izravan odgovor od bilo koga ovog tjedna?

Je li energija Mjesečevog kvadrata Merkura samo odgovora za druge ljude? Zašto se osjećaš tako izostavljeno? Ono što je za vas sada najbolje je da sve to ne shvaćate preozbiljno, jer će vas tranziti definitivno potaknuti na pretjerivanje.

Ako previše razmišljate, smislit ćete tisuću razornih scenarija, od kojih svi ne postoje. Ako je ravnoteža ono što tražite, onda odvojite vrijeme za odmor, nadoknadu i meditaciju.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ovaj tjedan će vas dovesti ispred i u sredinu u igri usporedbe. To znači da ćete ovaj tjedan usporediti s prošlim, što je bilo sjajno i prekrasno. Usporedit ćete svoje lice i tijelo sa poznatim ljepoticama, što će vas pokrenuti u silaznoj spirali sumnje u sebe.

Svoj ćete ljubavni život uspoređivati ​​s izmišljenim ljubavnim životima koji se događaju u romantičnim filmovima i tu sve samo uranja u podzemlje.

Reagirate na Mjesečev kvadrat Plutona, zbog čega ćete sve vidjeti kao tragično i bezvrijedno.

Kakva pretjerana reakcija! Čak bi se i vi mogli naglas nasmijati kako ste ovo doveli tako daleko. Ovo je sve na vama, Ribe. Ti si taj koji je odlučio da nisi dovoljno izvrstan, a sad se opusti. Ova žalosna zabava je pri kraju.

Stranice: 1 2