3 horoskopska znaka čiji se BIVŠI VRAĆA tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu počevši od 25. januara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se BIVŠI VRAĆA tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu počevši od 25. januara 2022.

24 siječnja, 2022 0 By Admin

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Pred vama je zaokret, neočekivani događaj koji vaš bivši želi razgovarati s vama. Mogu vas kontaktirati putem društvenih mreža ili vam jednostavno poslati poruku jer još uvijek, naravno, imaju vaš broj, ali evo obrata: žele vam se suočiti s nečim što ste učinili u prošlosti.

Kao da su odjednom potaknuti da komuniciraju s vama samo da bi nešto raščistili. Imaju kost za branje, da tako kažem, i vjeruju da im dugujete objašnjenje. Ono s čime se teško nositi s ovim zaokretom je to što ste željeli da vas kontaktiraju, ali da proživite i doživite dobra stara vremena.

Imate nostalgične osjećaje prema njima, ali ćete se grubo probuditi tijekom Mjeseca nasuprot Saturnu: oni su zainteresirani samo da vas maltretiraju zbog odgovora.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Vaš bivši nije bio samo običan bivši; to je bila osoba koja vam je razbila brak ili na neki način uništila život, iako vam ta osoba predstavlja muku. Oni su još uvijek najzanimljivija osoba koju ćete ikada poznavati, i to možete priznati.

Za vrijeme Mjeseca nasuprot Saturnu, ova će osoba doprijeti do vas, možda čak i predložiti da se vas dvoje ‘vratite zajedno’ za… zabavu, baš kao u stara vremena, ‘znate?’

Ono što ćete osjetiti je čisto i potpuno iskušenje; o da, ovaj tvoj bivši je bio vraški uzbudljiv, a i pakleno destruktivan. Želite li se stvarno ponovno zaplesti u tu divlju energiju? Svakako da. Razmislite prije nego što odgovorite.

Stranice: 1 2