3 horoskopska znaka čiji se ODNOSI NAJVIŠE POBOLJŠAVAJU tijekom sezone Vodenjaka od 25. januara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se ODNOSI NAJVIŠE POBOLJŠAVAJU tijekom sezone Vodenjaka od 25. januara 2022.

23 siječnja, 2022 0 By Admin

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Gotovo se svatko osjeća dobro dok ulazi u svoj vladajući znak, a tijekom sezone Vodenjaka nećete biti samo u svom elementu, bit ćete i u svojoj moći. Kada osjetite moć, obavite stvari. Nisu se šalili u onoj staroj pjesmi, “The Age of Aquarius”, kada su spomenuli riječi “sklad i razumijevanje”.

Vaš romantični život bit će u najmanju ruku lirski. Budući da ćete se osjećati opušteno sa samim sobom, bit ćete laki prema svom partneru, ali i svojim prijateljima.

Biti pristupačan je toliko važan u odnosima, a kada vaš partner vidi da ste veseli i prihvaćate, osjećat će se vrlo ugodno u vašoj blizini, što će sve učiniti sretnijima.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Vaši odnosi i s romantičnim partnerima i s članovima obitelji imaju solidne šanse za poboljšanje tijekom sezone Vodenjaka, a to ćete praktički vidjeti prvog dana. U zraku se osjeća osjećaj zbog kojeg svi uključeni predviđaju uspjeh.

U ovom trenutku vaš će se osobni romantični odnos osjećati sigurno i skladno. Možda ćete čak otkriti da vaš partner ima nešto zajedničko s vama što prije nije bilo primjećeno, a ova nesporazuma ili neobičnost može vas dvoje jednostavno natjerati na ekspediciju da otkrijete više o sebi.

Ovo je sjajno vrijeme za zajedničko učenje, pohađanje nastave kako biste naučili novi zanat i provodili vrijeme zajedno.

Stranice: 1 2