LJUBAV u SLJEDEĆOJ SEDMICI: OVAJ znak je UVIJEK krivim osobama davao svoje srce, ali sada mu konačno stiže PRAVA LJUBAV

LJUBAV u SLJEDEĆOJ SEDMICI: OVAJ znak je UVIJEK krivim osobama davao svoje srce, ali sada mu konačno stiže PRAVA LJUBAV

5 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav u sljedećoj sedmici: Pitanja osjećaja ovog tjedna počinju na krajnje zbunjujući način, ali upravo kroz tu neizvjesnost na kraju možete pronaći mjesto osnaživanja. Merkur i Neptun suprotstavljaju se u utorak preko vaše romantične i društvene osi. Njihov oštar kut stvara nejasan način razmišljanja o vašem ljubavnom putu. Također može otupiti vašu perspektivu u vezi s trenutnim ljubavnikom ili ljubavnim interesom, što vam otežava da vidite što je zapravo pred vama. Srećom, do trigona u četvrtak između Merkura i Plutona moći ćete shvatiti da će vam odabir da ostanete slijepi samo oduzeti vaš duboki ljubavni potencijal. Otvori oči i vidi!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Trenutno u ljubavi imate pravi potencijal predanosti. Ako ste nedavno nekoga upoznali, nemojte se iznenaditi ako ova veza postane ekskluzivna. Prepoznavanje od strane vas i vašeg potencijalnog partnera nečeg stvarnog i istinskog između vas dvoje vjerojatno će potaknuti međusobne osjećaje predanosti i privrženosti. Ako ste već u vezi, vaša predanost jedno drugome mogla bi se na neki način vratiti. Za vas sada posvuda postoji ljubavni potencijal. Iskoristite svoje društvene mogućnosti!

 

 

BLIZANCI

Pomiješane poruke i zbunjujući razgovori izluđivat će vas do četvrtka. Kad to prođete, bit ćete u moćnijoj poziciji. Ako vi i vaš partner trebate ozbiljno razgovarati o bilo čemu što muči vezu, pričekajte još par dana pa onda razgovarajte. Moći ćete shvatiti da namjeravate poboljšati ljubavnu situaciju, a ne da pokušavate jedno drugo kontrolirati. Za samce ovo je sjajan tjedan za razgovor s terapeutom o svim problemima u vezi s prošlošću. Može se postići ozdravljenje .

 

RAK

Ljubavne misli ispunjavaju vaš um. Kao rezultat toga, vjerojatno želite izraziti tu iskrenu naklonost nekome do koga vam je stalo. Ako ste potpuno slobodni, moguće je da ćete upoznati novi ljubavni interes dok ste u gradu ili čak u svom susjedstvu. Također biste mogli prihvatiti ponudu brata ili sestre da vas upoznaju s nekim. Spremniji ste nego ikad za dugotrajne razgovore o svojoj ljubavi usmjereni na budućnost. Kamo god ovo krenulo, izgleda obećavajuće.

 

 

LAV

Radikalno različiti ishodi koji uključuju ljubav dostupni su vam ovaj tjedan, ovisno o statusu vaše veze. Stvari su vam vjerojatno zeznute ako ste već u partnerstvu.  Ovo će vas zasigurno natjerati da se zapitate ima li vaša veza još uvijek noge na kojima može stajati ili su to samo dim i ogledala. Ovaj način razmišljanja vjerojatno će doći iz razgovora koji ste vodili sa svojim partnerom koji vas je jako razočarao. S druge strane, ako ste slobodni, u četvrtak bi vam mogao doći, tajanstven netko da započne intenzivnu i osvježavajuću vezu.

 

 

DJEVICA

Možda ćete se osjećati kao da ste se ovaj tjedan zaljubili u jackpot, iako neće baš doći s vatrometom, streamovima i proslavama uz šampanjac. Ne – mnogo je vjerojatnije da će se to dogoditi na mnogo tiši, stabilniji način. Ako ste povezani, vi i vaš ljubavnik možete steći čvrstu sigurnost da je vaša veza doista izgrađena na čvrstom tlu. Mirno uvjerenje može vas uvjeriti da svoj sljedeći odnos možete izgraditi na način koji će poštovati vas i vaše vrijednosti. Sve izgleda dobro!

VAGA

Traženje savjeta ili mišljenja bilo kojih prijatelja o vašem ljubavnom životu možda nije dobra ideja ovaj tjedan. To bi moglo biti očito ako se već osjećate zbunjeno i pomalo ranjivo na ovom području.  Slušanje prijatelja moglo bi samo pogoršati situaciju, bez obzira koliko dobre namjere bile. Uostalom, previše kuhara u kuhinji može stvoriti popriličan nered! Držite svoju mentalnu kuhinju izvan granica za sve ostale kuhare ovog tjedna kako biste izbjegli zabunu. Imat ćete više sreće da sami shvatite stvari.

 

 

ŠKORPIJA

Najbolji način da smislite svoj ljubavni život ovog tjedna mogli bi biti vaši prijatelji. Ako ste nedavno pretrpjeli prekid, neka vas prijatelji podrže – oni vam mogu ponuditi blagoslovljenu stabilnost koja će vam pomoći da prebrodite bilo kakvu bol u srcu. Za one koji traže opći ljubavni životni savjet, povežite se sa starijim i mudrijim prijateljem koji vam to može izravno reći i održati stvarnim s ljubavnim namjerama. Već u vezi? Vi i vaš partner ćete vjerojatno provesti puno ugodnog vremena s drugim povezanim prijateljima. Možda će doći i vjenčanje!

 

 

STRIJELAC

Sukobljene energije zbunjuju vaš um početkom ovog tjedna, pa nije pametno odlučivati ​​o bilo čemu u svom ljubavnom životu. To stvara veliku energiju za maštovite potrage ili kreativno pisanje – razmislite o radu na ljubavnim bilješkama, ljubavnim pjesmama ili romantičnom pismu nekome. To je također savršeno vrijeme za vas da izvijestite o srčanoj boli ili razočarenjima u ljubavi. Nažalost, ovo je jedino mjesto na kojem takva energija može djelovati. U smislu praktičnih odluka i stvarnih razgovora s bilo kim o ljubavi, klonite se! Imat ćete bolje šanse nakon četvrtaka.

 

JARAC

Vjera u ljubav koja oslobađa vaše srce, a ne u nešto što vam okova dušu, doista je ono za čim danas žudite. Život će vam omogućit priliku da utemeljite ovaj idealizam u svojoj stvarnosti. Ako ste u vezi, tada se vi i vaš partner možete lijepo podržati jer oboje pronalazite svoja pojedinačna mjesta u kaosu svijeta. Ako ste slobodni, ostajete zauzeti usredotočujući se na stvaranje najboljeg sebe i izgradnju čvrstih temelja za ponudu budućim partnerima.

 

 

VODOLIJA

Veliki rizik od mješovitih signala postoji u zraku između vas i drugih početkom tjedna. Moguće je da ćete nenamjerno istegnuti istinu ili se naći u laži propusta zbog čega vaš partner ne bi bio jako sretan. Au! Ako ste slobodni, budite oprezni kako se ovog tjedna predstavljate drugima. Možda biste potencijalnoj vezi prodavali lažnu verziju sebe. Iako to nije namjerno, to će i dalje vas i vašeg mogućeg novog ljubavnika kasnije razočarati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ovaj tjedan za vas nije nužno sanjiv i čaroban kada je u pitanju ljubav. U isto vrijeme zapravo i nije tako loše. Zapravo, u sebi imate određenu razinu ravnoteže koja vam omogućuje da uistinu razumijete svoju trenutnu fazu romantične evolucije. Čak i ako ne dobijete ono što želite, sigurni ste da ste tamo gdje biste trebali biti i da ćete dobiti ono što vam je potrebno. Što se tiče ljubavi, sada to razumijete na temeljnoj razini.