LJUBAVNI HOROSKOP za 1. Februar:  Nekome će GODITI IZLAZAK i ROMANTIČNO VEČE sa VOLJENOM OSOBOM

LJUBAVNI HOROSKOP za 1. Februar: Nekome će GODITI IZLAZAK i ROMANTIČNO VEČE sa VOLJENOM OSOBOM

31 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Nesporazumi i nepotrebne prepreke zamagljivale su vaše osjećaje jedno prema drugome u nedavnoj prošlosti. Danas ćete se možda suočiti s događajem u kojem će sve takve sumnje biti odbačene, a prava, duboka i trajna priroda vaše predanosti jedno drugome će postati jasna. Svakako pokažite svoju zahvalnost. Vrijeme je savršeno za romantične geste kako biste izrazili svoje najdublje osjećaje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

U sebi ćete doživjeti promjenu u pogledu onoga što želite od romantičnog partnera. Dok uživate u laganoj površnoj romansi, počet ćete ozbiljno razmišljati i ozbiljno tražiti svoju srodnu dušu. Ovo će izazvati neke neugodne trenutke jer srodne duše ne dolaze bez romantičnih kušnji, ali sada ste emocionalno spremni prihvatiti sve te izazove.

 

 

BLIZANCI

Promjena, revolucija i strast su vam danas naznačeni. Odbijate više sjediti na ogradi i odbijate dopustiti sudbini da ide svojim tijekom, a da se ne trudite voditi je prema onome što želite. Vaš intenzitet osjećaja može čak ostaviti vašeg partnera pomalo zaslijepljenim. Neka vas instinkti vode u donošenju romantičnih odluka i oni će vaš život odvesti u novom smjeru.

 

 

RAK

Eksperimentiranje je ključna riječ dana! Možete pitati i dopustiti sebi da učinite najčudnije stvari ikad! Odijevajte se u retro stilu, jedite hranu različitih kultura, budite spontani u onome što govorite, krenite na putovanja i budite dovoljno strogi da ne dopustite da se svijet miješa u vaše stvari.

 

 

LAV

Vrijeme je idealno za boravak sa svojim romantičnim partnerom jer će vas iz tog kutka obasipati ljubav, privrženost i pažnja. Uzmite geste u duhu u kojem su namijenjene i uživajte u njima bez kritiziranja. Izbjegavajte tvrdoglavost ili iskopavanje starih rana u vrijeme kada se vaš partner osjeća posebno zaljubljeno. Također možete uzvratiti intimnom romantičnom gestom.

 

 

DJEVICA

Dan je savršen za podizanje vaše veze na sljedeću razinu. Ako ste slobodni, možete odlučiti da uđete u ekskluzivnu vezu, a ako ste već mirni, ponuda za brak je u zraku. Međutim, stvari se ne mogu pomaknuti naprijed ako ne uzmete stvari u svoje ruke. Ovdje morate pokazati neku inicijativu.

VAGA

Danas će se dogoditi nekoliko događaja koji će vaš ljubavni život predstaviti u potpuno novom svjetlu. Možda ćete postati svjesni novih informacija ili dobiti novi uvid u karakter i želje vašeg partnera. Kao rezultat toga, ovaj dan označava prekretnicu u vašoj vezi. Potrebno je uravnotežiti vlastite želje i samopoštovanje u ophođenju s partnerom.

 

 

ŠKORPIJA

Ne kucajte na vrata kada je veza u pitanju. Zapamtite, netko je definitivno stvoren za vas. Kada dođe zrelo vrijeme, svemir će se automatski otvoriti kako bi vam predstavio taj dragocjeni dar. Neka vas ljubav pronađe. Do tada se dobro zabavite sa svojim prijateljima i suradnicima. Možda se vaš skriveni dijamant nalazi negdje tamo. Ne treba gubiti nadu!

 

 

STRIJELAC

Danas uživajte u romantičnom vremenu sa svojim partnerom. Bit će to opušten i lijen dan. Čak i ako ne planirate ništa posebno, provest ćete neko kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i svojom obitelji. Stavite hitne probleme na čekanje i uživajte u malim stvarima današnjeg života. Bit ćete ispunjeni osjećajem zadovoljstva i čuđenja.

 

 

JARAC

Možda ste danas nesigurni i nemirni i možda vam je teško vjerovati osjećajima svog partnera. Vrijeme je da napravite kratku pauzu od vaše veze i razmislite o razlozima koji su vam prenijeli ovaj osjećaj. Nakon ovog putovanja analize osjećat ćete se puno bolje i sigurnije u sebe i svog partnera.

 

 

VODOLIJA

Čini se da je vaša ljubavna veza danas prilično komplicirana i nekoliko problema će zahtijevati vašu pažnju. Međutim, uskoro ćete shvatiti da vam je bavljenje ovim problemom zapravo pomoglo da dosegnete višu razinu razumijevanja i da su brojne skrivene stvari sada jasne. To će vam dati snagu da izgradite transparentniji odnos.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Kamo god krenete postoji nešto što će vas podsjetiti na prošle dane kada ste se voljeli sa svojom voljenom. Može se predvidjeti da više niste u skladu s njima. Nemojte žaliti za neizrečenim i neke stvari se ne mogu promijeniti, pa samo neka budu takve kakve jesu!