LJUBAVNI HOROSKOP ZA 21. Januar: Nekome će GODITI IZLAZAK i ROMANTIČNO VEČE sa VOLJENOM OSOBOM

ljubavni horoskop

OVAN

Nesporazumi i nepotrebne prepreke zamagljivale su vaše osjećaje jedno prema drugome u nedavnoj prošlosti. Danas ćete se možda suočiti s događajem u kojem će sve takve sumnje biti odbačene, a prava, duboka i trajna priroda vaše predanosti jedno drugome će postati jasna. Svakako pokažite svoju zahvalnost. Vrijeme je savršeno za romantične geste kako biste izrazili svoje najdublje osjećaje.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

U sebi ćete doživjeti promjenu u pogledu onoga što želite od romantičnog partnera. Dok uživate u laganoj površnoj romansi, počet ćete ozbiljno razmišljati i ozbiljno tražiti svoju srodnu dušu. Ovo će izazvati neke neugodne trenutke jer srodne duše ne dolaze bez romantičnih kušnji, ali sada ste emocionalno spremni prihvatiti sve te izazove.

 

 

BLIZANCI

Promjena, revolucija i strast su vam danas naznačeni. Odbijate više sjediti na ogradi i odbijate dopustiti sudbini da ide svojim tijekom, a da se ne trudite voditi je prema onome što želite. Vaš intenzitet osjećaja može čak ostaviti vašeg partnera pomalo zaslijepljenim. Neka vas instinkti vode u donošenju romantičnih odluka i oni će vaš život odvesti u novom smjeru.

 

 

RAK

Eksperimentiranje je ključna riječ dana! Možete pitati i dopustiti sebi da učinite najčudnije stvari ikad! Odijevajte se u retro stilu, jedite hranu različitih kultura, budite spontani u onome što govorite, krenite na putovanja i budite dovoljno strogi da ne dopustite da se svijet miješa u vaše stvari.

 

 

LAV

Vrijeme je idealno za boravak sa svojim romantičnim partnerom jer će vas iz tog kutka obasipati ljubav, privrženost i pažnja. Uzmite geste u duhu u kojem su namijenjene i uživajte u njima bez kritiziranja. Izbjegavajte tvrdoglavost ili iskopavanje starih rana u vrijeme kada se vaš partner osjeća posebno zaljubljeno. Također možete uzvratiti intimnom romantičnom gestom.

 

 

DJEVICA

Dan je savršen za podizanje vaše veze na sljedeću razinu. Ako ste slobodni, možete odlučiti da uđete u ekskluzivnu vezu, a ako ste već mirni, ponuda za brak je u zraku. Međutim, stvari se ne mogu pomaknuti naprijed ako ne uzmete stvari u svoje ruke. Ovdje morate pokazati neku inicijativu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 21. Januar: Nekome će GODITI IZLAZAK i ROMANTIČNO VEČE sa VOLJENOM OSOBOM

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top