3 horoskopska znaka koji žele OTVORENU VEZU tijekom Mjesečevog trigona Jupiter od 22. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji žele OTVORENU VEZU tijekom Mjesečevog trigona Jupiter od 22. januara 2022.

21 siječnja, 2022 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Nikada niste željeli ništa osim otvorene veze, a jedini problem na koji ste naišli na ovakvoj sceni je pronaći nekoga tko se slaže s ovakvim načinom života. Pa, čini se da ste našli nekoga, i iako se o tome nikad nije govorilo, osjećate da je vrijeme da se pozabavite temom.

Iznenadit ćete se koliko će vaš partner biti u tome, kao što su i oni oduvijek bili u tome. Ono što oboje imate na svojoj strani je potreba da podržavate istinu u vezi. Možda ste onaj koji može ispričati priču, ali kada je u pitanju vaše partnerstvo, stvarno želite živjeti u istini; nema laži, nema obmana.

Što više istine, manje su šanse za slomljena srca. Oboje ćete pristati na otvorenu vezu tijekom Mjesečevog trigona s Jupiterom, jer ovaj tranzit podržava širenje i rast.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Osjećate se kao da ovaj život treba živjeti, a ako to znači imati više od jednog ljubavnika, neka bude tako. Ako ste u predanoj vezi, to vrijeme može biti na izmaku, iako će predanost ljubavi ostati jaka. Izjaviti da je vaša veza sada ‘otvorena’ izjava je vašem partneru da mu vjerujete i da poštujete njegovu individualnost.

Poštujete ih i zauzvrat želite isto poštovanje. Mjesečev trigon Jupiter daje vam inspiraciju da ovo odvedete do sljedećeg koraka u povjerenju, u ljubavi i s namjerom da su sva iskustva vrijedna iskustva. Mogao bi i živjeti ovaj život, Vodenjak, to si ipak ovdje.

Stranice: 1 2