3 horoskopska znaka koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVI za vrijeme Mjeseca u Lavu od 23. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVI za vrijeme Mjeseca u Lavu od 23. januara 2022.

21 siječnja, 2022 0 By Admin

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Uvijek imaš sreće u ljubavi, Bik, i znaš to. Uspjeli ste iskoristiti tu sreću u pronalaženju sjajnog partnera s kojim ćete podijeliti svoj život, a tijekom Mjeseca u Lavu bit ćete dovedeni do suza, sa zahvalnošću.

Znate da ovi prekrasni trenuci ‘sreće’ nisu uvijek obilni, pa pokazujete svemiru koliko se osjećate sretnim i koliko ste zahvalni na ljubavi koju ste dobili. Srećom, i za ovo vrijeme ćete čuti dobre vijesti, ali nemojte se iznenaditi ako vam sreća planira ljubavni bijeg u bliskoj budućnosti.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Mjesec u Lavu je vaš mjesec, prijatelju, a to znači neka dobra vremena krenu. Ako ste prije ovoga imali problema u ljubavnom životu, možda ste odustali od razgovora s partnerom o onome što vam je na umu. Ali također ste naučili da je jedini način da dođete do točke razgovor o točki, a to je ono što ćete raditi tijekom ovog tranzita.

Ono što možete očekivati ​​od svoje ljubavi je potpuno prihvaćanje i obećanje novog i boljeg razumijevanja između vas dvoje. Sreća se u vašem životu manifestira kao sreća kod kuće i avanture koje dolaze. Vjerujete svom partneru, oni vjeruju vama, a što bi moglo biti bolje?

Stranice: 1 2