3 horoskopska znaka čija se TAJNA AFERA OTKRIVA tijekom mjesečevog sektilnog Urana počevši od 23. januara 2022.

3 horoskopska znaka čija se TAJNA AFERA OTKRIVA tijekom mjesečevog sektilnog Urana počevši od 23. januara 2022.

21 siječnja, 2022 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Da ste barem svom partneru objasnili da stvarno želite otvorenu vezu, umjesto da polažete pravo na monogamiju dok varate. Vaš integritet je daleko od osnove tijekom mjesečevog sekstila Urana, i koliko god se trudili prikriti činjenicu da imate tajnu ljubavnu vezu.

Bit ćete razotkriveni na vrlo ponižavajući način. I da, to znači upravo ono što zvuči; postoji vrlo velika šansa da će vaš partner naići na vas dok ste u krevetu sa svojim tajnim ljubavnikom. Nije cool. Nije cool.

Budući da se nećete moći dobro nositi s ovim, učinit ćete ga još gore, a budući da je energija ovog tranzita toliko otkrivajuća, na kraju ćete izgledati kao čudovište. Nije moralo ići ovako daleko – jednostavno ste partneru mogli reći istinu.

 

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Da se razumijemo – laganje je ono o čemu se radi, a s tim nikada niste imali problema. Lagat ćete još jednom kada vaš partner postane sumnjičav u vezi s vašom tajnom ljubavnom aferom. Čini se da mjesečev sekstil Uran želi javno provjetravati vaše prljavo rublje, i to je ironija ovog tranzita jer će se upravo to dogoditi.

Napravit ćete grešku koja će biti toliko glupa da ne samo da će vaš partner biti užasnut vašom otkrivenom tajnom, već će i svi na društvenim mrežama biti zgroženi. Vaš tajni ljubavnik će vas razotkriti. Pretpostavljam da vas stvarno žele samo za sebe. Jer tko ne želi lažljivca za ljubavnika, zar ne?

Stranice: 1 2