3 horoskopska znaka čija LJUBAV POSTAJE HLADNA tijekom konjunkture Merkura sa Saturnom 22. januara 2022.

3 horoskopska znaka čija LJUBAV POSTAJE HLADNA tijekom konjunkture Merkura sa Saturnom 22. januara 2022.

21 siječnja, 2022 0 By Admin

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

U našem umu, trudili ste se koliko ste mogli prihvatiti uvjete u kojima trenutno živite, a tijekom konjunkture Merkura sa Saturnom, ti uvjeti će vam postati jasni; ne možeš više ovako.

Partner će vas pokušati umiriti, ali, istina, ne čine ništa da vam pomognu, a vama je potrebna ozbiljna pomoć. Vaš stav vas obara i počinjete padati u depresiju.

Trebate van, slobodu, bijeg, a ovaj odnos vas veže za toliko stvari s kojima ne želite imati ništa. Morate stvoriti pozitivne afirmacije SADA i početi ih činiti odmah. Vi ste odgovorni za to kako to ide, a ako ćete biti hladni prema ljudima koji vas vole, bolje vam je da imate izlaznu strategiju pri ruci.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Merkur u konjunkciji sa Saturnom donosi strašnu riječ: razvod. Nitko ne ulazi u brak ili vezu s idejom da će završiti, ali ponekad su krajevi neizbježni.

Više ne osjećate isto prema svom partneru i to se očituje kao da ste hladni i nezainteresirani za njihove poslove. Više ne želite raditi na tome da ovo bude dobra stvar; dosadno ti je, preko toga i sve što želiš je da se stvari vrate na staro, što u sebi ZNAŠ da se nikada neće dogoditi.

Ohladili ste se prema svojoj osobi i on to duboko osjeća…ali ne možete se zaustaviti. To je ono što si sada, i ako se ikada ponovno želiš zagrijati, onda nešto mora stati. Ne možete podnijeti ideju da ste usamljeni, ali prezirete ideju da ste u vezi u kojoj jednostavno više nema nade.

Stranice: 1 2