LJUBAVNI HOROSKOP ZA 20. Januar: Evo kome će ovaj ČETVRTAK biti ŠANSA da PONOVO OSVOJI svoju STARU LJUBAV!

ljubavni horoskop

OVAN

Pravo je vrijeme da se poprave ograde i raščiste stari nesporazumi. Također se možete zbližiti s nekim od koga ste se prije udaljili. Postoji realna mogućnost da ćete se susresti sa starim plamenom i strast između vas će se ponovno rasplamsati. Balansiranje prošlih i sadašnjih odnosa danas može biti posebno zahtjevan zadatak.

 

 

BIK

Vi ste slobodna ptica i predanost nije vaša šalica čaja. Stoga je bolje ne ulaziti u to ako se ne možete nositi s tim, inače naučite biti hladni prema posesivnosti svog partnera. Oni koji su slobodni mogu izgledati mirni i staloženi, ali nažalost mogu biti pogođeni mislima o nezaboravnoj prošloj ljubavi! Kretanje dalje je jedini izlaz!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vrijeme je da napravite korak unatrag i ispitate svoj odnos u hladnom svjetlu razuma. Ignorirali ste neke informacije o svom partneru, ali morate shvatiti da to neće učiniti da nestane. Umjesto toga, morate to uzeti u obzir dok analizirate dinamiku vašeg odnosa. Možda ćete morati donijeti neke teške odluke u ovom trenutku.

 

 

RAK

Odavno se nekome duboko divite. Ali nekoliko slučajeva vas može natjerati da se pokajete što ste gubili vrijeme na njih. Zaljubljenost u koju se želite zaljubiti nije vrijedna pažnje i brige! Prebacite se na nekog boljeg i nevjerojatnog. Zaslužuješ nekoga tko te tjera da se veseliš sutra i ima visoku mentalnu razinu.

 

 

LAV

Niste odvojili vrijeme da riješite trivijalne probleme. Danas su se nakupile kako bi izgledale velike. Danas se osjećate zapetljanim. Stvari su se zakomplicirale i nemate pojma odakle početi. Preporučljivo je razgovarati licem u lice. Do kraja dana možda ćete se osjećati ugodno u društvu svog partnera.

 

 

DJEVICA

Ovo je vrijeme za uživanje u laganoj strani odnosa. Uvijek ste bili ozbiljne naravi, ali sada previše razmišljate o svojim vezama. Prestanite tražiti skrivena značenja i dublje implikacije u svemu. Umjesto toga, izađite na bezbrižno zezanje i jednostavno uživajte u dobrom provodu. Nemojte dopustiti da pritisak odgovornosti i očekivanja izvuče svu zabavu iz vaših odnosa.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 20. Januar: Evo kome će ovaj ČETVRTAK biti ŠANSA da PONOVO OSVOJI svoju STARU LJUBAV!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top