3 horoskopska znaka čiji se STRAHOVI u LJUBAVI i VEZI OSTVARUJU tijekom Venere Trine Uran od 20. januara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se STRAHOVI u LJUBAVI i VEZI OSTVARUJU tijekom Venere Trine Uran od 20. januara 2022.

19 siječnja, 2022 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Što je vaš najveći strah u ljubavi, Vaga? Velika je šansa da je u vezi. Da, tako jednostavno. Ne znate imate li prave stvari za ovozemaljsko postojanje za koje vjerujete da su veze sastavljene. Automatski pretpostavljate da će vam u kakvoj god vezi na kraju biti dosadno, a to vas sprječava u stvaranju veza s ljudima. Bojite se dosade i suvišnosti.

Bojite se postati irelevantni, samo još jedna nejasna osoba koja se izgubi u svojoj vezi, da je više nikada ne vide kao pojedinca. Tijekom Venere u trigonu s Uranom, ovaj će osjećaj biti pojačan, a zvuk vlastitog straha odjeknut će u vašem umu. Bojite se postati ‘kao svi ostali’ Zaljubljena, ne ide nikamo brzo.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Oduvijek ste imali određene strahove, a jedan od njih je da ne želite da vas smatraju ničijim ‘parom’. Ne volite da morate biti nečija druga polovica i mrzite fraze poput, ‘par’ ili ‘bolja polovica’ ili još gore, ‘značajna druga’. Uf, samo ideja da si dovoljno značajan da budeš nečiji ‘drugi’ ti je previše čudna.

Zapravo, to vas plaši. Ono što se dogodilo je da se bojite slika ljubavi, a ne same ljubavi. Kao da ‘ljubav’ ima PR agenta koji vam je ispleo priču toliko odbojnu da biste ovu radije odsjeli.

Venera u trigonu Uran neće umiriti nijedan od ovih osjećaja, a ako ste slučajno u vezi, poželjet ćete da svi koje poznajete, dok ste u predanoj vezi, želite da vas smatraju ‘slobodnima’ samo za radi svog psihičkog stanja.

Stranice: 1 2