NAJSRETNIJI DAN u godini za SVAKI horoskopski znak u 2022. – Opširno i precizno!

NAJSRETNIJI DAN u godini za SVAKI horoskopski znak u 2022. – Opširno i precizno!

17 siječnja, 2022 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan: 19. listopada

19. listopada Venera se pridružuje Suncu u vašem horoskopskom znaku što vas potiče da maksimalno iskoristite život koji ste stvorili. Sve bi se trebalo osjećati bolje i radosnije. Uz Sunce koje predstavlja vaše vanjsko ja i Veneru o ljubavi i užitku, to je uistinu dan da se pobrinete da ne zaglavite za stolom i radite do kasno.

Također postoji pozitivan trigon između Venere i Marsa kasnije tijekom dana što bi moglo značiti da će se bilo koji tekući problem ili razgovor u odnosima naći mirno i uravnoteženo rješenje. 19. listopada dan je da uistinu budete ono što ste i da se pobrinete da istu ravnotežu koju tražite u životu unosite iu sve interakcije ili odnose koje imate.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan: 25. siječnja

25. siječnja predstavlja promjenu u načinu na koji komunicirate i pokazujete se sami, što znači da služi i za pokretanje potpuno novog načina na koji se drugi pojavljuju umjesto vas. Vaš horoskopski znak je drevni vladar Marsa koji bi danas trebao ući u Jarca na sljedećih nekoliko mjeseci, što znači da ćete vidjeti kako se te osobine počinju pojavljivati ​​u vašem životu.

Ono za čim ste žudjeli nije samo dan ili dva dobrote, već dugotrajna promjena; ovo je početak upravo toga. Mars u Jarcu je ambiciozan, ali i utemeljen, poduzima potrebne korake naprijed bez obzira koliko zastrašujuće i predan je manifestiranju onoga što mu je na umu.

To znači velike stvari za vaš život, ali također utječe na vaše odnose jer Mars vlada strašću, što znači da, ako ste s nekime bili samo opušteni, očekujte da će on postati puno ozbiljniji.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan: 17. kolovoza

S obzirom da je toliki dio ove godine usredotočen na vašu karijeru, pa čak i život u kući, nije vam se činilo da ste raširili svoja krila koliko inače želite. To ne znači da će sve biti mutno jer ste vidjeli opsežan rast u ova dva sektora, ali to znači da žudite za slobodom i istraživanjem koje samo putovanja mogu donijeti.

17. kolovoza donosi novu energiju Venere koja se kreće u vašu devetu kuću aktivirajući sve stvari vezane uz putovanja i avanture. Ovo je sjajan dan za planiranje vašeg godišnjeg odmora tijekom ili samo pobrinite se da planirate unaprijed kako biste mogli uživati ​​u svijetu izvan svog ureda.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan: 25. rujna

Kad se osjećate dobro u karijeri, dobro se osjećate i u životu. Nije da vam vaši osobni ili romantični odnosi nisu važni, ali trebate temelj koji može proizaći samo iz dobrog i produktivnog odnosa s vašom karijerom.

Ova godina će biti godina u kojoj ćete napraviti veliki napredak u tom području, no vrhunac je rezerviran za 25. rujna kada vam Mlad Mjesec u Vagi osvjetljava desetu kuću karijere, posla i ambicija. Očekujte sjajan novi prijedlog, povišicu, promaknuće ili čak drugu priliku vezanu za posao koji će se oblikovati 25. rujna.

To također znači da, ako ste nedavno bili u preopterećenosti ulažući više vremena u ured, također ćete osjećati veću ravnotežu (i manje krivnje) zbog ranijeg odlaska kako biste provodili vrijeme s prijateljima ili romantičnim partnerom.

 

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan: 6. ožujka

Romantične veze su uvijek težak put za vas. Koliko god žudite za partnerstvom, također vam ne smeta biti sami ili čak imati netradicionalan aranžman u svom ljubavnom životu. Iako je donošenje odluka koje trebate donijeti uvijek pravi put, ponekad je najteže imati partnera koji želi isto i podržava vas.

Ništa od toga neće biti u igri 6. ožujka, što znači ne samo da će biti vatrometa, već je to i set potpuno novog početka u sektoru odnosa u vašem životu. 6. ožujka Venera i Mars stvaraju konjunkciju na točno nula stupnjeva Vodenjaka što predstavlja snažan novi početak u vašem romantičnom životu. Očekujte bilo što, od izjava ljubavi do zaruka ili razgovora o zajedničkom useljavanju. Obavili ste posao, sada je vrijeme za nagradu!

 

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan: 26. travnja

Iako će cijela godina biti nevjerojatna zahvaljujući Jupiteru koji zauzima vaš horoskopski znak veći dio godine, danas vam nudi poseban dar jer se događa jednom u životu. 26. travnja Mjesec, Jupiter, Neptun i Venera formirat će konjunkciju unutar vašeg horoskopskog znaka, donoseći ništa osim nevjerojatnih mogućnosti za vaš životni put i odnose.

Energija oko ovog dana poslužit će za nadogradnju svake romantične veze koju imate u svom životu ili će dovesti do susreta s nekim novim. Također služi za proširenje vašeg života u cjelini, vjerojatno donoseći opcije i puteve za koje nikada niste mislili da su mogući. Danas je onaj koji će vjerojatno promijeniti smjer cijelog vašeg života!

Stranice: 1 2