LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17. Janauar: Blizanci u SVAĐI, Lav i Škorpija započinju VEZU, Strijelac NEPRAVEDAN

ljubavni horoskop

OVAN

Možete pokušati zabaviti drugu osobu svojim duhovitim vještinama ili satirom! Ali druga osoba se ne smije dirnuti ili to ne mora pokazati ako jeste! Možda trebate usvojiti neki drugi način da šarmirate drugu osobu. Budite fleksibilni da promijenite svoju sklonost da se pridržavate onoga što mislite da je najbolji način da osvojite nečije srce!

 

 

BIK

Vaš partner surađuje i podržava. Podijelite svoje brige sa svojim dragim osobama umjesto da brige držite u sebi. To će vam biti od velike pomoći i uvelike će vam ublažiti stres. Isprobajte to uz kavu ako je to doista povezano s vašim partnerom, neće puno reagirati u javnosti pa ćete to lako izbrbljati.

 

 

BLIZANCI

Svađe i svađe obilježe vam dan. Izbjegavajte bilo kakav problem sa svojim partnerom danas. Svađe prestaju ako osoba popusti. Ovaj put budite šutljivi. Budite nježni i puni ljubavi. Pokušajte razumjeti poantu svog partnera i nemojte nuditi nikakvu protuizjavu. Pokušajte mu skrenuti misli na dobra vremena koja ste podijelili. Dan će proći s manje štete.

 

 

RAK

Nova i obećavajuća veza će se razviti u životu onih koji su slobodni. Međutim, ego i nedostatak dalekovidnosti će uzrokovati probleme u daljnjem njegovanju ovog odnosa. Oni također mogu uzrokovati probleme u vezi koju već imate. Potrebno je napraviti korak unatrag i dati svom partneru dovoljno prostora jer ste previše zadirali u njegov osobni prostor.

 

 

LAV

Ovo je dan uspostavljanja novih veza. Trebali biste se obratiti danas. Danas su na planu nova prijateljstva, partnerstva ili čak afere. Sada ćete biti uronjeni u vrtlog društvenih aktivnosti koje će vas dovesti u kontakt s novim potencijalnim prijateljima ili partnerima. Ali pazite da ne zanemarite one koji su vam bliski dok nastavljate nove veze.

 

 

DJEVICA

U ovom trenutku bit ćete suočeni s brojnim financijskim zahtjevima vaše obitelji. To je vaša predanost svojoj obitelji i morat ćete je ispuniti. Morate razumjeti da iako se čine puno, zapravo su opravdani. Ali ne brinite, otkrit ćete da ste više nego sposobni ispuniti sva očekivanja i to će u konačnici ojačati vaše odnose.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 17. Janauar: Blizanci u SVAĐI, Lav i Škorpija započinju VEZU, Strijelac NEPRAVEDAN

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top