LJUBAVNI HOROSKOP ZA 18. Januar: Krajne je vrijeme da OVAJ znak OTVORENO RAZGOVARA sa partnerom!

ljubavni horoskop

OVAN

Zdrave granice postale su neophodne u vašoj vezi, ali vam je bilo teško da ih razgraničite. Morate sjesti s partnerom i razgovarati o raznim dimenzijama vašeg odnosa s kojima se osjećate nelagodno. Današnji dan je idealno prikladan za ovaj zadatak jer će vaš partner biti prijemčiv za vaše ideje i biti će spreman razgovarati s vama o njima.

 

 

BIK

Svaki pojedinac je jedinstven i želi sebe u potpunosti istražiti! Ali vi ste sputavali svog partnera istog! Bojite se da bi se mogli odreći nečeg vrijednog i da poduzeti rizik možda neće biti uspješan. Samo se opustite i dopustite svom partneru da istražuje sebe. Jako mu je potrebna vaša podrška. Dajte im ga i začinite ga i malo romantike!ᅠᅠᅠ

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegavaju brojne trivijalne svađe. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je smetao stav i ponašanje vašeg partnera, progovorite. Stvari će se samo kretati ka boljitku. Poznato je da stojite pri svojim vrijednostima i principima. Djelujte unutar granica.

 

 

RAK

Brinite danas o zdravlju starije rodbine. Vjerojatno ćete biti zaokupljeni drugim stvarima i manje pažnje posvećivati ​​svom partneru, ali ćete od partnera dobiti mnogo vrijedne praktične i emocionalne podrške. On/ona vam također može pomoći u financijskim pitanjima danas. Stoga svakako pokažite svoju zahvalnost, čak i ako je to u maloj mjeri.

 

 

LAV

Danas se u vašoj vezi mogu pojaviti nesporazumi. Vjerojatno ste postupili iz dobrih namjera, ali niste uspjeli uzeti u obzir sve implikacije vaših postupaka za druge uključene. Rezultat je da će vaš partner na vaše čiste motive gledati prilično drugačije. Trebat će vam puno strpljenja da riješite ovu situaciju.

 

 

DJEVICA

Afere će danas biti prilično vrijedne! Bit ćete neodoljivi za one koji će vas danas ispratiti na putovanje. Ako vam padne na pamet bilo kakva sumnja da je ono što radite ispravno ili ne, odvojite trenutak da ponovno procijenite svoju odluku. Ali sada ste odrasli, tako da se nećete morati suočiti s mnogo izazova jer se prepuštate užicima!

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 18. Januar: Krajne je vrijeme da OVAJ znak OTVORENO RAZGOVARA sa partnerom!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top