LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Januar: Krajne je vrijeme da OVAJ znak OTVORENO RAZGOVARA sa partnerom!

LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Januar: Krajne je vrijeme da OVAJ znak OTVORENO RAZGOVARA sa partnerom!

26 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Zdrave granice postale su neophodne u vašoj vezi, ali vam je bilo teško da ih razgraničite. Morate sjesti s partnerom i razgovarati o raznim dimenzijama vašeg odnosa s kojima se osjećate nelagodno. Današnji dan je idealno prikladan za ovaj zadatak jer će vaš partner biti prijemčiv za vaše ideje i biti će spreman razgovarati s vama o njima.

 

 

BIK

Svaki pojedinac je jedinstven i želi sebe u potpunosti istražiti! Ali vi ste sputavali svog partnera istog! Bojite se da bi se mogli odreći nečeg vrijednog i da poduzeti rizik možda neće biti uspješan. Samo se opustite i dopustite svom partneru da istražuje sebe. Jako mu je potrebna vaša podrška. Dajte im ga i začinite ga i malo romantike!ᅠᅠᅠ

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Dobro je upijati puno stvari. Time se zapravo izbjegavaju brojne trivijalne svađe. Ali ponekad morate i progovoriti. Ako vam je smetao stav i ponašanje vašeg partnera, progovorite. Stvari će se samo kretati ka boljitku. Poznato je da stojite pri svojim vrijednostima i principima. Djelujte unutar granica.

 

 

RAK

Brinite danas o zdravlju starije rodbine. Vjerojatno ćete biti zaokupljeni drugim stvarima i manje pažnje posvećivati ​​svom partneru, ali ćete od partnera dobiti mnogo vrijedne praktične i emocionalne podrške. On/ona vam također može pomoći u financijskim pitanjima danas. Stoga svakako pokažite svoju zahvalnost, čak i ako je to u maloj mjeri.

 

 

LAV

Danas se u vašoj vezi mogu pojaviti nesporazumi. Vjerojatno ste postupili iz dobrih namjera, ali niste uspjeli uzeti u obzir sve implikacije vaših postupaka za druge uključene. Rezultat je da će vaš partner na vaše čiste motive gledati prilično drugačije. Trebat će vam puno strpljenja da riješite ovu situaciju.

 

 

DJEVICA

Afere će danas biti prilično vrijedne! Bit ćete neodoljivi za one koji će vas danas ispratiti na putovanje. Ako vam padne na pamet bilo kakva sumnja da je ono što radite ispravno ili ne, odvojite trenutak da ponovno procijenite svoju odluku. Ali sada ste odrasli, tako da se nećete morati suočiti s mnogo izazova jer se prepuštate užicima!

VAGA

Ovo je za vas zagonetan dan što se tiče veza. Nećete moći razumjeti postupke i motivaciju vašeg partnera. Vjerojatno će se u vama pojaviti i nejasan osjećaj uznemirenosti i nezadovoljstva. Morate dati vremena da sve riješite. Pokušaj požuriti stvari danas neće pomoći. Radije, polako i situacija će se riješiti sama od sebe.

 

 

ŠKORPIJA

Vaš bi vas partner danas mogao iznenaditi. Čežnji i samoći će doći kraj. Možda želite napraviti korak dalje u svojoj vezi, ali uvijek pitajte svog partnera jer to mora biti obostrano. Pronašli ste svoju ljubav nakon mnogo truda, stoga nemojte žuriti. Oko vašeg partnera vlada zloglasni zrak.

 

 

STRIJELAC

Prije nego što tražite ljubav od drugih, morate voljeti sebe i to ćete danas jasno razumjeti. Vrijeme je da poslušate svoj unutarnji glas i date sebi ljubav i poštovanje koje zaslužujete. Tada nećete morati ići u potragu za ljubavlju. Umjesto toga, vaše vlastito samopouzdanje i samopoštovanje stvorit će prilike za smislene odnose u vašem životu.

 

 

JARAC

Pravo je vrijeme za romantiku. Morate pokazati svom partneru da njega/nju ili vezu ne uzimate zdravo za gotovo. Ovo je pravo vrijeme da prijeđete još više i razmazite svog partnera i vaša veza može dosegnuti novi vrhunac samo romantičnom i intimnom večerom ili promišljenom gestom ili poklonom.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Proširite svoj raspon aktivnosti s partnerom tako što ćete zajedno poduzeti avanturistička putovanja i raditi stvari koje odgovaraju vašem partneru. Posebno odvojite malo vremena za ručak s partnerom. Oni koji su u braku možda smatraju da je savršen dan za razgovor o uvođenju novog člana u svoju obitelj.

 

 

RIBE

Vaši planovi da se družite s dragim vam se danas mogu srušiti. Nemojte snažno pritiskati partnera u ovom trenutku kako biste saznali razlog zašto ste zeznuli plan. Sjediti hladno kod kuće i gledati svoju omiljenu TV emisiju ili čitati dobru knjigu jednako će vas zabaviti.