3 horoskopska znaka koji će ODUSTATI OD LJUBAVI tijekom konjukcije Merkura sa Saturnom od 18. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će ODUSTATI OD LJUBAVI tijekom konjukcije Merkura sa Saturnom od 18. januara 2022.

16 siječnja, 2022 0 By Admin

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Jednostavno rečeno, umorni ste od svega. Ljubav, trud koji je potreban da se ovo nastavi i laži koje ste sami sebi izgovorili o tome ‘kako ste sretni’. Ovo nije tranzit ‘iznijeti sreću’, oh ne.

Zapravo, konjukcija Merkura sa Saturnom radi na vašem posljednjem živcu. I ima sposobnost da vas pošalje na dugi put, duboko zamišljeni, gdje će vaš zaključak na kraju biti da ne samo da ste umorni od svega toga, već i odlazite od toga , kao i u ljubavnom smislu, tj.

Počinjete se osjećati kao da je ljubav prevara. I iako to nije baš ohrabrujuće za budućnost, jednostavno želite živjeti u miru. A ako je mir definiran odustajanjem od ljubavi, u ovom trenutku vašeg života, neka bude tako. Ti živiš svoj život, a ne netko drugi. Ti radiš, Škorpione.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Samopoštovanje i veliki osjećaj samopoštovanja ono su što će vas natjerati da se zaštitite tijekom konjukcije Merkura sa Saturnom.

Ovo je ozbiljan i oštar tranzit koji može uznemiriti mnoge ljude; toliko smo ovisni o ideji ljubavi da zaboravljamo koliko je rada potrebno samo da bismo je održali na životu i napredovanju.

Iako ste razmišljali da možda jednostavno niste stvoreni za takvu vrstu rada, počinjete prelaziti na stranu gdje više nije vrijedan truda.

Nije kao da se smežurate i umirete samo zato što ste odustali, zapravo za vas, Vodenjake, odustajanje od ljubavi moglo bi vam samo priuštiti slobodu i kreativnost koju ste izgubili. Potreban vam je prostor i samo ga vi možete dati sebi.

Stranice: 1 2