3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan od 17. do 23. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati težak tjedan od 17. do 23. januara 2022.

16 siječnja, 2022 0 By Admin

Škorpion  (23. listopada – 21. studenog)

Ono što započne lošim raspoloženjem, polako, ali sigurno prelazi u užasan stav, ispunjen negativnošću i ogorčenjima za gotovo sve oko vas.

Ovaj tjedan se osjećate omalovaženo kao da ste dio nečije šale. I dok ste ljuti što bi vas ljudi smatrali takvom budalom, još više ste šokirani kad vidite da su oni koji vam se rugaju članovi obitelji.

Vaš bijes ovog tjedna ne poznaje granice i ometa vašu kreativnost i produkciju. Jednostavno ne možete raditi dok nekome ne odvratite, a čak i tada shvatite da to neće biti dovoljno. Vi ste kozmički ismijavani i ništa na ovoj zemlji ne može spriječiti da se to dogodi.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Voli život? Ček. Sve te dobre stvari su u redu, što vam skida opterećenje s uma. Ovo je dobro jer ćete ovaj tjedan biti suočeni s izazovima na nove i inovativne načine i trebat će vam dobra, čvrsta baza za povratak.

Na poslu možete očekivati ​​apsolutni i totalni kaos. Netko će nešto učiniti slučajno, i sve će proći do te mjere da će biti gotovo katastrofalno. Kada ih pogodi katastrofa, kome se obratiti?

Shvatili ste – TI. Nečija će greška sletjeti u vaše krilo, a na vama i samo vama je da je vratite u funkcionalnost. Trči kući do tog svog slatkiša jer je to jedino što će ići kako treba ovaj tjedan.

Stranice: 1 2