3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 17. do 23. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 17. do 23. januara 2022.

16 siječnja, 2022 0 By Admin

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ono što započne u zbrci, lako i brzo se pretvara u jasnoću i postignuće. Nemojte se previše izgubiti u onome što se događa u ponedjeljak. Možda će biti grublje nego što mislite, ali do utorka ćete osjetiti olakšanje i otvorena vrata da stvari teku glatko.

Sumnja u sebe će pasti na stranu kako će vaše samopouzdanje rasti, dajući vam mogućnost da kažete ono što mislite bez sumnje.

Sve je u tome da dočarate svoju poantu i kako tjedan bude odmicao, ne samo da ćete se osjećati kao da ste postigli sjajnu komunikaciju, već ćete se osjećati sigurni da vas razumiju i da se vaše riječi shvaćaju ozbiljno.

Ovotjedna pozitiva se vrti oko toga da konačno možete nešto reći nekome tko treba čuti što mu je na umu.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Volite misliti da će uvijek sve nekako uspjeti, bez obzira kakva je situacija, i da će se pozitivna i optimistična narav Strijelca tijekom ovog tjedna dići poput Feniksa. Nikada ne ostajete dolje predugo. I iako ovaj tjedan počinje s nekoliko zastoja, to je sve što jesu, a oni sigurno nisu ništa što će vam spriječiti kretanje.

Predvidite da će vas zamoliti da se pridružite kreativnom projektu do 20. januara, a ako se pojave bilo kakve sumnje zbog gigantske prisutnosti Mjeseca nasuprot Jupiteru, razmotrite ih i pustite ih da nastave. Baš kao što je to u meditaciji kada se pojavi misao koja smeta, nježno je odgurnite kako biste se mogli koncentrirati na ono najvažnije: svoj mir uma.

Stranice: 1 2