TOKOM VIKENDA: Djevica i Jarac će imati SJAJNA 2 DANA, zašto će si Ribe i Vaga stvoriti PROBLEM, a Ovan biti ZBUNJEN

TOKOM VIKENDA: Djevica i Jarac će imati SJAJNA 2 DANA, zašto će si Ribe i Vaga stvoriti PROBLEM, a Ovan biti ZBUNJEN

15 siječnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Možda ste danas pomalo zbunjeni. Postupci drugih ljudi mogu vas poslati u vrtlog suprotstavljenih emocija. Možda ste osjetljivi u pogledu svojih ciljeva. Disciplina je ključni aspekt današnjice. Ostanite vjerni principima koji su vam najdraži i nećete pogriješiti. Prijatelji čekaju u svojim krilima da vam pomognu u svemu što vas muči. Nemojte se ustručavati zatražiti pomoć.

 

 

BIK

Komunikacija je danas ključna. Obavijestite svoje namjere odmah kako biste izbjegli nepotrebnu zabunu. Što više možete podmiriti sada, bolje ćete biti na putu. Vi ste dio slagalice koji nedostaje, stoga se popnite na podij kako biste ispunili svoju vrlo važnu ulogu. Most koji pružate ispunjava kritičnu prazninu koja će drugima biti od velike pomoći.

 

 

BLIZANCI

Usmjerite svoju energiju u konstruktivne zadatke. Pogledajte gdje možete uspostaviti važne veze. Tanka je granica između korisnih prijedloga i manipulacije. Pokušajte izbjeći ovo drugo. Nešto te sputava. Ovo ograničenje je vjerojatno najbolje. Mogli biste se izgorjeti ako neprestano idete u krajnosti u svakoj akciji. Vjerujte svojoj energiji i slijedite svoje instinkte.

 

 

RAK

Restriktivne snage mogu danas doći u sukob s vama. Dobra vijest je da biste trebali moći pronaći prostor mira u svojim emocijama. Potražite posrednika koji vam može pomoći riješiti zastoje koji mogu postojati između vas i drugih. Prilike za slobodu i autonomiju čekaju vas da zgrabite. Tražite bizarne i nekonvencionalne načine obavljanja stvari.

 

 

LAV

Planirani, disciplinirani pristup danas najbolje funkcionira. Jedna stvar koju treba imati na umu je da je sada važno povezati se s drugima. Pokušaj obavljanja stvari sam može se činiti ispravnim, ali puno ste učinkovitiji kada zatražite pomoć drugih. Nemojte se sramiti prići ljudima koje ne poznajete baš dobro.

 

 

DJEVICA

Ovo je sjajan dan za vas. Vaše emocionalno stanje uma je predivno optimistično. Stvari bi trebale teći vašim putem, a postoji instinktivna spoznaja koja će vam pomoći da se krećete kroz sve neugodne točke koje vam mogu naići, ako ih ima. Iskoristite ovu priliku da osigurate obveze drugih i zakucajte planove koje namjeravate dovršiti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2