OVAJ znak će imati VELIKE SUMNJE u VJERNOST partnera, dok OVAJ znak NE SMIJE otkriti nikome tko mu je u SRCU, a evo i zašto

OVAJ znak će imati VELIKE SUMNJE u VJERNOST partnera, dok OVAJ znak NE SMIJE otkriti nikome tko mu je u SRCU, a evo i zašto

15 siječnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Ovaj tjedan vidjet će se da vam vaša ljubav pomaže financijski i emocionalno. Bit ćete uspješni u zaboravljanju prošlih pogrešaka provodeći vrijeme s njim i to će vaš odnos učiniti jačim nego prije i doživjeti ćete sreću u svom životu. Ovaj tjedan ćete imati dobre odnose sa svojim supružnikom. Bit ćete uspješni u dijeljenju svega s njima i tako će u vašoj vezi biti pozitivnih znakova. Vrijeme će biti povoljno za novopečene parove i oni će moći razmišljati o sljedećem koraku u svom životu.

 

 

BIK

Ovog tjedna neki neće uspjeti dati dovoljno vremena svom ljubavniku zbog bilo kakvog povoljnog programa koji se održava kod kuće ili bilo kojeg gosta koji dolazi. Zbog toga ga možete rastužiti. Ovog tjedna možda ćete se morati suočiti s nekim od najgorih i nepovoljnih trenutaka u svom bračnom životu. Zbog toga je ideja da se ne ide kući sasvim poštena i također neizbježna.

 

 

BLIZANCI

Ljubav je mekan osjećaj koji ne razumije svatko. Stoga će vam biti emocionalni, a ne praktični, pomoći u jačanju vaše veze ovog tjedna. U takvoj situaciji, ako ste jedan od sretnika, možete se vjenčati sa svojim partnerom. Ovaj tjedan, brižno ponašanje vašeg supružnika prema vašoj obitelji učinit će vas ponosnim. Jer u međuvremenu, kad god vidite svog partnera kako marljivo služi starješinama kod kuće, vaša će privlačnost prema njemu biti sve veća.

 

 

RAK

Samci će se ovog tjedna morati suzdržati od razgovora sa svima o svojim osjećajima prema određenoj osobi. U suprotnom, moguće je da netko koga smatrate pouzdanim i vaš prijatelj može otkriti vaše osjećaje i prevariti vas tako da vam pokvari plan. Ostat ćete psihički pod stresom u svom bračnom životu ovaj tjedan. Jer za to vrijeme najposebnija osoba u vašem životu, odnosno vaš životni partner može ostati uznemiren zbog svojih problema, što će i vama stvarati probleme. Stoga se u potpunosti pobrinite za njega.

 

 

LAV

Ovaj tjedan u vašem umu može se pojaviti sumnja u vezi s vašim ljubavnikom. Zbog toga ćete se vjerojatno suočiti s nekim razočaranjem. Međutim, nakon nekog vremena otkrit ćete da je vaša sumnja bila beskorisna i da ste zbog toga pokvarili mnoge svoje dane. Stoga prije donošenja bilo kakvog zaključka na početku, dobro provjerite svaku činjenicu. Početak ovog tjedna počet će svađom s vašim supružnikom. No do kraja tjedna ove će se svađe razriješiti i vaš će bračni život biti bolji. Stoga držite svoj bijes pod kontrolom na početku i riješite spor tako što ćete razgovarati s njim čim se vaš partner smiri.

 

 

DJEVICA

U slučaju ljubavi, donošenje bilo kakve odluke tako što ćete postati pretjerano uzbuđeni ovaj tjedan može se pokazati štetnim za vas. U takvoj situaciji, ako ne želite dopustiti da se neka situacija pokvari, bilo bi vam bolje da ne donosite ishitrene odluke. Lošije raspoloženje člana kod kuće može utjecati na vaš bračni život. Zato što ćete za to vrijeme vi i vaš supružnik biti toliko zauzeti brigom o tom članu, da nećete imati vremena dati vremena jedno drugome. Iz tog razloga, oboje možete izgledati prilično nestrpljivi da provedete vrijeme jedno s drugim. Ovo će učiniti da se oboje osjećate cijenjeno i voljeno jedno od drugog.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2