LJUBAV: Nekome stiže susret sa SRODNOM DUŠOM, a nekome se BIVŠA LJUBAV VRAĆA!

LJUBAV: Nekome stiže susret sa SRODNOM DUŠOM, a nekome se BIVŠA LJUBAV VRAĆA!

2 prosinca, 2023 0 By Admin

Ovan
(19. ožujka – 19. travnja)

Ljubav: vog tjedna možda ćete morati više paziti na to koga pozivate da provedete vrijeme u vašem životu.

Među vama mogu biti ljudi kojima nije vaš najbolji interes u srcu ili možda uopće nisu osoba s kojom biste se željeli družiti. Stoga vas ovaj tjedan pozivaju da odaberete da budete sami umjesto nekoga tko vas tjera da sumnjate u vaš moral.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Nije zdravo izgubiti se u ljubavi prema nekome. Može se tvrditi da ovo nije prava ljubav, već fiksacija.

Budite oprezni ne samo pri postavljanju već i na poštivanje granica unutar veze. Briga za nekoga zahtijeva razumijevanje ne i poštivanje osobe kada joj treba malo vremena za sebe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovog tjedna možda ćete se zapitati jeste li zaista zaljubljeni u svog partnera ili jednostavno uživate u tome kako vam se divi i na način na koji vas voli.

Vaša ljubav možda vjeruje i misli da je postala vaš centar svijeta, no ako to tako nije, na vrijeme kažite otvoreno i direktno kako stvari stoje.  Stoga budite oprezni da nehotice nekoga ne navedete na pogrešno zbog vlastite udobnosti.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Jedna od stvari koja vas čini tako fantastičnim ljubavnikom, je vaša pozornost na fine detalje.

Ovog tjedna možda ćete željeti to učiniti poznatijim i obasipati svoju drugu osobu komplimentima izvan uobičajenih normi. Ovo je način da mu pokažete koliko vam znači i koliko ga duboko cijenite.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tako si divan sa svojim riječima i možeš ilustrirati priču jednostavno kroz svoj govor. Riječi zovu s tvojih usana kao poezija.

Zato razgovarajte sa svojim ljubavnikom; ne brinite da zauzimate prostor kada imate publiku koja je fascinirana vašom očaravajućom rimom i ritmovima. Nastavite razgovarati i svakako zamolite druge da dodaju priču koju tkate.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ako ste ovaj tjedan u dugotrajnoj predanoj vezi, možda ćete se osjećati kao da želite još jednom prošetati stazom sjećanja.

Ako je u posljednje vrijeme došlo do prekida veze u vašem partnerstvu, moglo bi vam koristiti da ponovno pogledate kako i zašto prvo osjećate jedno prema drugome. Ponekad su odgovori koji su vam potrebni u prošlosti.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ako ne artikulirate sve što vam treba unutar veze, kako možete biti toliko razočarani partnerovim naporima?

Koliko god bilo teško, morate biti iskreni sa svojim partnerom i dati mu do znanja kako trebate biti voljeni. Nikad nemojte pretpostaviti da vam može čitati misli; to će dovesti samo do srčane boli.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ovaj tjedan morate sačuvati malo svog srca za sebe.

Možda prebrzo dajete previše toga, što možda nije problem za druge, ali možda biste željeli rano uroniti u vezu ako se osjećate previše izloženo. Otkrijte samo ono što želite. Dopušteno vam je držati dijelove sebe privatnima ako ih još niste spremni podijeliti.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Sve što želite je da se vaša veza stabilizira. Ipak, u ovom slučaju možda želite da se vaš partner savija na načine za koje vi niste sposobni.

Tražite li u svojoj vezi stvari koje biste bili spremni dati da se traže zauzvrat? Budite sigurni da možete biti otvoreni za kritiku onoliko koliko ste je spremni dati.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Spremni ste preuzeti obveze ovog tjedna kako biste umirili partnera.

Nevjerojatno ste željni pokazati mu da ga vidite i poštujete; međutim, volite li ga ljubavnim jezikom koji on razumije ili na svom? Budite sigurni da možete istražiti što mu treba, a da se ne uvrijedite zbog osjećaja da ste u krivu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Ovog tjedna možda želite istražiti više o životima svojih ljubavnih interesa i istražiti njihovu povijest.

Međutim, to može stvoriti mješovite signale jer vam još uvijek treba neko vrijeme da budete neovisni. Budite sigurni da ste izrazili da vam je potreban prostor jer volite vrijeme koje provodite sami i ne ostavljajte poruku zamagljenom kako biste ih ostavili pod pretpostavkom da ih koristite.

 

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Možete se brzo prilagoditi novim vezama ili čak starim partnerima. Ali očekuju li drugi onoliko koliko vi možete biti?

Jesu li voljni naučiti zamršenosti od kojih ste napravljeni? Budite sigurni da postavljate ovo pitanje. Vi ste vrijedni ljubavi koju uvijek dajete drugima.