Nekome stiže susret sa SRODNOM DUŠOM, a nekome se BIVŠA LJUBAV VRAĆA!

Ovan
(19. ožujka – 19. travnja)

Ovog tjedna možda ćete morati više paziti na to koga pozivate da provedete vrijeme u vašem životu.

Među vama mogu biti ljudi kojima nije vaš najbolji interes u srcu ili možda uopće nisu osoba s kojom biste se željeli družiti. Stoga vas ovaj tjedan pozivaju da odaberete da budete sami umjesto nekoga tko vas tjera da sumnjate u vaš moral.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Nije zdravo izgubiti se u ljubavi prema nekome. Može se tvrditi da ovo nije prava ljubav, već fiksacija.

Budite oprezni ne samo pri postavljanju već i na poštivanje granica unutar veze. Briga za nekoga zahtijeva razumijevanje ne i poštivanje osobe kada joj treba malo vremena za sebe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovog tjedna možda ćete se zapitati jeste li zaista zaljubljeni u svog partnera ili jednostavno uživate u tome kako vam se divi i na način na koji vas voli.

Vaša ljubav možda vjeruje i misli da je postala vaš centar svijeta, no ako to tako nije, na vrijeme kažite otvoreno i direktno kako stvari stoje.  Stoga budite oprezni da nehotice nekoga ne navedete na pogrešno zbog vlastite udobnosti.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Jedna od stvari koja vas čini tako fantastičnim ljubavnikom, je vaša pozornost na fine detalje.

Ovog tjedna možda ćete željeti to učiniti poznatijim i obasipati svoju drugu osobu komplimentima izvan uobičajenih normi. Ovo je način da mu pokažete koliko vam znači i koliko ga duboko cijenite.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tako si divan sa svojim riječima i možeš ilustrirati priču jednostavno kroz svoj govor. Riječi zovu s tvojih usana kao poezija.

Zato razgovarajte sa svojim ljubavnikom; ne brinite da zauzimate prostor kada imate publiku koja je fascinirana vašom očaravajućom rimom i ritmovima. Nastavite razgovarati i svakako zamolite druge da dodaju priču koju tkate.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Ako ste ovaj tjedan u dugotrajnoj predanoj vezi, možda ćete se osjećati kao da želite još jednom prošetati stazom sjećanja.

Ako je u posljednje vrijeme došlo do prekida veze u vašem partnerstvu, moglo bi vam koristiti da ponovno pogledate kako i zašto prvo osjećate jedno prema drugome. Ponekad su odgovori koji su vam potrebni u prošlosti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Nekome stiže susret sa SRODNOM DUŠOM, a nekome se BIVŠA LJUBAV VRAĆA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top