3 horoskopska znaka koji će PREBOLJETI BIVŠEG tijekom Sunca Sextile Neptuna od 17. januara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će PREBOLJETI BIVŠEG tijekom Sunca Sextile Neptuna od 17. januara 2022.:

15 siječnja, 2022 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Bio je to jako dug i težak put za tebe, u smislu otpuštanja bivšeg. Na kraju krajeva, izgradili ste život s tom osobom i vjerovali ste da ćete s njom proći kroz sve to. Međutim, način na koji je život funkcionirao pokazao vam je drugačije. U vašoj je prirodi Raka da razmišljate o njima, da vam stalno nedostaju, a to vam je zaista puno oduzelo.

Previše je vremena prošlo i počeli ste se osjećati kao da sve gubite. Sunčani sekstil Neptun daje do znanja da se više ne isplati; ubacili ste svoju funtu mesa i sada je vrijeme da krenete dalje. Dobar dio je što ste uistinu spremni. Nema više propuštanja bivšeg, nema više razmišljanja o bivšem. Ta, ta!

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Bivši vam prestaje nedostajati kada se pomirite s tim tko je vaš bivši zapravo i što oni znače ili su značili u vašem životu. Ova osoba je možda bila ljubav vašeg života, ali istina je da vi nikada niste bili ljubav njihovog života i njima je bilo prilično lako da vas napuste.

Nikada to niste shvaćali ozbiljno i govorili ste sebi da je ta osoba puno bolja nego što zapravo jest. Povrijedili su te i oprostio si im, a na nekoj razini si vjerovao da će to iskupiti njihovo sjećanje u tvojim očima. Nije. Shvatili ste da je sva njihova dobrota samo vaša projekcija.

Nisu dobri, nisu vrijedni štovanja, a zahvaljujući Suncu sextile Neptunu, sada znate da ih ne vrijedi propustiti.

Stranice: 1 2