3 horoskopska znaka koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVI tijekom Sunčevog kvadrata Jupitera od 16. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će biti NAJSRETNIJI U LJUBAVI tijekom Sunčevog kvadrata Jupitera od 16. januara 2022.

15 siječnja, 2022 0 By Admin

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Ne treba vam puno da se dovedete u super-duper dobro raspoloženje, a kada je ljubav u pitanju, sami sebi stvarate sreću. I, činite to dobro jer vjerujete u ljubav.

To je sve što je potrebno. Tijekom Sunca u kvadratu s Jupiterom, kao da se sve u vašem životu odjednom čini mogućim, a vi ste više nego voljni podržati tu ideju djelima.

Ono što se čini kao sreća u ljubavi je samo da vam svemir vraća za vjerovanje u ljubav. Ne želite biti ta osoba koja je ugušena i zatvorena; to nije način Strijelca, o ne!

I kada padnete u tranzit Jupitera, to je vaš vladajući planet, vi radite tu energiju i okrećete je u zlato. Sreća u ljubavi? K vragu da na tom. Uživajte u dobrim stvarima!

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Ako postoji nešto u vezi s vama, Jarac, to je vaša sposobnost da idete u korak s vremenom. Vi ste stopostotno relevantni; na ovom kamenu ne raste mahovina, to je sigurno. A kada shvatite da je ljubav dobra stvar, smatrate je istinom.

Niste osoba koja se zadržava zbog ustajale, dosadne ljubavi, a s ovim tranzitom koji lebdi iznad vas, Sunce u kvadratu Jupitera, odjednom ćete vidjeti nadu. Čak i ako vam je vaš odnos postao pomalo dosadan, naći ćete svrhu u tome i brinut ćete se o tom vrtu koji će doista cvjetati.

Sve što je potrebno je trud. Vi sami stvarate sreću jer imate svu namjeru stvoriti uspjeh u svom životu. Neuspjeh nije opcija, pogotovo za onoga koji vidi samo nadu. To si ti, Jarac.

Stranice: 1 2