3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT DRAMATIČNO MIJENJA tijekom Venere u trigonu Urana od 16. januara 2022.

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT DRAMATIČNO MIJENJA tijekom Venere u trigonu Urana od 16. januara 2022.

15 siječnja, 2022 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

U redu, dali ste do znanja svom partneru da nešto ‘morate dati’ i ako se stvari uskoro ne počnu mijenjati, to će, jasno, ispasti.

Venera u trigonu Uran stimulira u vama potrebu da stvari ispravite – što je doista osobina Djevice.

Niste ušli u ovu vezu da biste propali; zapravo, jako želite da vaš partner bude zainteresiran za njegov uspjeh kao i vi, a opet, lijen je i nezainteresiran.

Dobra vijest je da nisu odustali; oni samo trebaju da ih vodite. Ako ste dovoljno jaki da vas oboje izlijetate, možda ćete moći vratiti odnos u mjesto romantike i nade. Koje su vam, naposljetku, opcije? Ovaj će vam potpuno pasti na ramena, Djevice.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Vi ste stopostotno uključeni u ideju da pronađete nove stvari u kojima ćete vi i vaš partner sudjelovati.

Bilo da se radi o zajedničkom kuhanju ili izgradnji nečega, bilo da je to jednostavno maženje i gledanje televizije, ili planirate obiteljski odmor, cijela ideja koja stoji iza ovog tranzita Venere u trigonu Urana je da se vi i vaš partner pomirite s idejom da trebate promjenu.

I treba ti sada. Morate se potruditi da ovo ide u pozitivnom smjeru, a vi ste vrlo usmjereni Ribe. Potrebna vam je svrha i put i želite da vaš partner uz vas ne ‘tamo’ ignorira. Osjećate da ste ili u ovome zajedno, ili da se raspadate. Što će to biti?

Stranice: 1 2