3 horoskopska znaka čija se KARMIČKA VEZA ZAVRŠAVA tijekom Neptuna Sextile Plutona od 16. januara 2022.

3 horoskopska znaka čija se KARMIČKA VEZA ZAVRŠAVA tijekom Neptuna Sextile Plutona od 16. januara 2022.

15 siječnja, 2022 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Kako biste zadržali ravnotežu u svom životu, morali ste donijeti neke strašne odluke, posebno kada je u pitanju koga morate pustiti.

Nikada nije lako reći zbogom nekome koga ste voljeli i poznavali, ali postoje trenuci ‘klik’ u vezi koji obavještavaju obje strane da je možda napuštanje veze konstruktivnije nego ostati s njom.

Nije svaka veza zamišljena da traje vječno, a Neptunov sekstil Pluton stavlja ovu ideju u prvi plan vašeg uma.

Vaša veza s određenom osobom dala vam je obojici dovoljno onoga što trebate znati o vrijednosti onoga što sada imate, a o vrijednosti oslobađanja jedni drugih od toga, možete prijeći na više karmičke razine. Vrijeme je, i oboje to znate.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Budući da ste prirodno oprezni da se previše ne bavite srcem druge osobe, vrlo diskriminatorno birate svoje karmičke odnose. Ljudi koje poznajete dragocjeni su vam, ali također shvaćate da ih je ponekad najbolje osloboditi vlastitog karmičkog ciklusa iskustva.

I oni će to osjetiti, ali kada je u pitanju duboka ljubav, često je teško dopustiti da se to dogodi. Neptun sekstil Pluton djeluje na naše ‘ventile za otpuštanje’, tako da tako kažemo, aktivirajući osjećaj u nama koji se suočava s potrebom za promjenom, dok nam istovremeno daje do znanja koga moramo pustiti da bismo izvršili tu promjenu.

Ono što je najvažnije je da prihvatimo promjene koje dolaze i da se suočimo s istinom: mi smo ti koje trebamo pustiti.

Stranice: 1 2