NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 14. do 21. Januara: Ako ste rođeni u OVA 2 znaka, spremite se na VELIKE LJUBAVNE PROMJENE!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 14. do 21. Januara: Ako ste rođeni u OVA 2 znaka, spremite se na VELIKE LJUBAVNE PROMJENE!

14 siječnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Postoji snažna duhovna tema oko ljubavi i romantike. Ljubavni interesi nisu raspoloženi za tričarije, čak i ako su to radili tjednima ili mjesecima ranije. Možda će iznenada zahtijevati ceremoniju ili neku vrstu rituala kako bi obilježili činjenicu da ste zajedno. Ako ovo predstavlja problem, onda samo idite na nešto lakomisleno i besmisleno.

 

 

BIK

Vrlo je skladna atmosfera, naglašena osjećajem uzbuđenja. Vi i voljena osoba možete odlučiti proširiti bazu svog poslovanja, planirati uzbudljiv odmor na neko egzotično mjesto ili se baviti nekom novom vrstom sporta. Atmosfera među vama je opuštena i zabavna, stoga je iskoristite dok možete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Prilično intenzivna faza u vašem romantičnom životu tek počinje. Ako ste nedavno započeli vezu, očekujte da će ona na neki način ojačati dok otkrivate više načina na koje možete spojiti svoje vještine i interese. Dobro je zadržati otvoren stav o svojoj budućnosti, a ne planirati ništa ozbiljno u ovom trenutku. Pusti neka teče.

 

 

RAK

Partneri u ovom trenutku mogu imati mnogo iznenađenja u rukavu. Postoji prekrasan osjećaj harmonije i opće sreće. Ako uopće imate o čemu razgovarati, razmislite unaprijed o budućnosti. Oboje ste trenutno raspoloženi da budete optimistični, stoga postavite svoje ciljeve visoko. Iskoristite ovo povoljno vrijeme.

 

 

LAV

Uključite se u novi fitness i zdravstveni program. Ako ste se osjećali loše, preteški i niste bili cijenjeni od strane vašeg ljubavnog interesa ili ste primijetili da vam ocjene u ulozima privlačnosti prilično brzo padaju, odlučite sada učiniti nešto po tom pitanju. Ako unaprijed gledate kako biste željeli biti, to će vas zadržati usredotočenim na postizanje rezultata.

 

 

DJEVICA

Kako općenito obožavate biti u središtu pozornosti, možda ćete se iznenaditi kada saznate da bi ovo moglo biti prilično opasno mjesto za vas. To može značiti da, umjesto da pokažete svoj pravi zvjezdani potencijal, osramotite sebe i svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) govoreći nešto napola promišljeno i potpuno netaktično. Možda je najbolje šutjeti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2