LJUBAVNI HOROSKOP ZA 16. Januar: Netko će danas okusiti SLATKI OKUS LJUBAVI, a netko GORAK OKUS IZDAJE!

ljubavni horoskop

OVAN

Vaš raskošan način života privlači mnoge ljude prema vama. Ali svi su oni samo lažni i lažno se pretvaraju da vas vole. U takvoj situaciji samo se usredotočite na pozitivnost da niste sami. Pokušajte zanemariti negativnost da ste usamljeni, ovo je tek početak i imate još puno ljubavnika koje trebate pratiti.

 

 

BIK

Nitko nema dopuštenje da se osjećate neraspoloženo. Vrijeme je pokušaja. Ako vas ljubav boli, nikad nije trebala biti vaša. Vrijeme je da krenemo dalje. Ne postoji društvena obveza da ostanete vezani uz nešto što se ne slaže s vašim energijama. Uz sukobljene energije, teško je odustati. Možda ćete uskoro pronaći ljubav.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Osjećat ćete porast samopouzdanja i potrebu da potvrdite vlastiti identitet unutar granica vaših romantičnih odnosa. Počet ćete shvaćati da su zdrave granice zapravo znak zdrave i uspješne veze. Po prvi put ćete se osjećati dovoljno samouvjereno da postavite ove granice. Bit će vam vrlo jasno što ne želite u svojoj vezi.

 

 

RAK

Možda ćete dobiti priliku da se stvarno zabavite s nekim tko vam je stvarno smiješan i prirastao vam je srcu. I takvu osobu morate odabrati da vam bude srodna duša. Nemojte se zanositi onim što vam drugi govore o odabiru idealne figure za svoje partnere. Budite realni i razumni. Ako niste zadovoljni stvarnošću, onda morate nešto učiniti u vezi s tim.

 

 

LAV

Dan je savršen da očistite zrak i iznesete na vidjelo sve latentne probleme vaše veze. Ovo čišćenje zraka je prijeko potrebna vježba koju ste odgađali. Pomoći će očistiti vaš odnos i udahnuti mu novi život. Očekujte uživanje u sjajnoj romantičnoj gesti pred kraj dana.

 

 

DJEVICA

Savjetujemo vam da tražite prilike da ugodite svojoj srodnoj duši unatoč strogom rasporedu treninga! Vaša veza vam pruža onakvu ljubav o kojoj drugi sanjaju i da zbog toga niste upoznati s njom. Pokušajte složiti baladu ili pjesmu za uvažavanje voljene osobe ili uokvirite savršene uspomene.ᅠᅠ

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 16. Januar: Netko će danas okusiti SLATKI OKUS LJUBAVI, a netko GORAK OKUS IZDAJE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top