Kako retrogradni Merkur utječe na svaki horoskopski znak od 14. januara – 3. februara 2022.

Kako retrogradni Merkur utječe na svaki horoskopski znak od 14. januara – 3. februara 2022.

14 siječnja, 2022 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Kao Vatreni znak, borit ćete se s problemima vezanim za posao. Ne trebate se bojati otkaza ili ostati bez posla, međutim, možda radite nešto na radnom mjestu što je potrebno ažurirati – i zapušteno. Preuzet ćete previše posla i na kraju ćete požaliti, kao i da ne živite u skladu s vlastitim osobnim standardom izvrsnosti.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Vaša tvrdoglava strana bit će ispred i u središtu ove retrogradne sezone, jer nećete moći pristati na mnoge stvari koje se od vas zahtijevaju.

Kao zemaljski znak, želite ostati točno onakvi kakvi jeste, čvrsto ukorijenjeni u svoja uvjerenja, a izazovi koji vas očekuju spalit će vam ego i staviti vas u poziciju buntovnika. Nećete se moći boriti protiv sustava, ali ćete se osjećati kao da nemate drugog izbora.

 

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ova retrogradnost će vas lansirati u novo područje u vašem životu u kojem više ne želite biti osoba kakva ste nekada bili. Iako ovo zvuči kao metamorfoza, ona je rođena iz boli.

Za to vam se vrijeme događa nešto što mijenja vašu percepciju kako okoline, tako i ljudi koji u njoj žive. Paranoja i intenzitet dolaze za zračne znakove, a vi ćete to najdublje osjetiti.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Za vas, retrogradnost će gotovo biti tipična po svom utjecaju kada ste u pitanju, kao Vodeni znak. Možete očekivati ​​da ćete izgubiti stavku, zaboraviti lozinku i općenito pasti u maniju koja čeka kada se vaše računalo zaključa ili ne možete pristupiti svojoj e-pošti. Sve vrlo tipične retrogradne pojave Merkura bit će vaša sudbina tijekom tog vremena.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ono što ćete doživjeti tijekom ovog tranzita je potpuni slom komunikacije. Sve što kažete bit će pogrešno protumačeno, a svako objašnjenje koje date da riješite problem samo će izazvati daljnji haos. Za to je vrijeme najbolje razmisliti prije nego što progovorite jer će postojeće sile gotovo zajamčeno učiniti vaše riječi i djela štetnim za one oko vas.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Kao zemaljski znak, žudite za stabilnošću; potrebna vam je rutina i prizemni stil života. Tijekom retrogradnog Merkura, doživjet ćete spontanost i iznenađenje – upravo to

Teško se nosiš s tim. Vaša pravila i propisi bit će uklonjeni i osporavani. Možda ćete otkriti da ne osjećate nadu i da vas to može odvući u očaj. Osjećat ćete se iznimno umorno tijekom ovog tranzita.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2