3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI IZGUBLJENU LJUBAV tijekom Mars Sextile Saturna od 16. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI IZGUBLJENU LJUBAV tijekom Mars Sextile Saturna od 16. januara 2022.

14 siječnja, 2022 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Tijekom godina postali ste prilično ogorčeni zbog ljubavi i romantike. Naravno, puštat ćete ljude u svoj uži krug, ali nikada zapravo niste preboljeli tu jednu osobu iz svoje prošlosti – tu izgubljenu ljubav s kojom uspoređujete sve ostale.

S vremenom ste od te osobe napravili neku vrstu idola kojemu se nitko ne može približiti vašoj predodžbi o tome što vam je ta osoba nekad značila.

Mars Sextile Saturn će vam tu osobu gurnuti pravo u lice, Vaga, i vidjet ćete nešto o njima što nikada prije niste vidjeli: NISU ona prava.

Zauvijek ste ih idealizirali, a sada kada su se vratili na vidjelo, možete ih vidjeti onakvima kakvi zapravo jesu, a to će vas, ironično, moći pustiti da ih pustite.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Oh, kako život samo voli dobacivati ​​te kozmičke šale na tebe, Ribe. Mars Sextile Saturn donosi pravu smiješnu na vaš način, jer izgleda da vaša stara ljubav ponovno želi vašu pažnju.

Kako pravovremeno, s obzirom na to da ste svoje srce i dušu upravo predali nekom drugom. Ono što ova izgubljena ljubav čini je da budi stara sjećanja i prošla žaljenja.

Istina je da ste poželjeli da završite s njima, ali oni su vas izigrali budalom, a nitko ne glumi Ribe kao budalu i izvlači se.

Sigurno te više neće pucati, to je sigurno. I dok vam ta osoba nema namjeru donijeti ništa osim ljubavi i poštovanja — prekasno je.

Imali su priliku, a sada te mogu vidjeti sretnu i cjelovitu, kako živiš svoj život s osobom s kojom si sada.

Stranice: 1 2