3 horoskopska znaka koji će imati TEŽAK DAN 15. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati TEŽAK DAN 15. januara 2022.

14 siječnja, 2022 0 By Admin

Naše glavne teme za danas bit će sve o percepciji, kao io tome kako tumačimo predmetna pitanja, zajedno s time kako se naše percepcije razlikuju od drugih ljudi koje poznajemo i kojima vjerujemo.

Imamo neke znatiželjne tranzite na djelu: Mjesec u kvadratu s Jupiterom, a Mjesec u trigonu s Merkurom. Zajedno, ovi aspekti stvaraju svojevrsnu napetost; znamo točno što želimo, ali možda zagrizemo više nego što možemo prožvakati.

Drugim riječima, percipiramo uspjeh pri ruci, ali ne razmatramo što je potrebno za postizanje tog uspjeha.

Današnji dan će u nama stvoriti potrebu za ostvarenjem, a pritom je to lijepa stvar. Možda ćemo biti prilično frustrirani okolnostima oko nas.

Čini se da vrlo malo radi na tome da nam pomogne na tom putu, u smislu ambicija i profesionalnog uspjeha.

Imamo goleme snove koje želimo ostvariti, a čini se da dan postoji samo da bi slomio naš duh.

Ovo je također dan koji nas može podsjetiti da vodimo računa o svom zdravlju. Ako ste pretjerali, danas biste mogli dobiti jasno upozorenje da bolje brinete o svom zdravlju.

3 horoskopska znaka koji će imati težak dan 15. januara 2022.:

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

S vremena na vrijeme zamišljate se buntovnikom, a ovog dana vaš buntovnički stav mogu primijetiti oni koji će smatrati da su vaši postupci i uvredljivi i vrijedni zatvaranja.

Danas ne sklapate prijatelje, Blizanci, i iako smatrate da su svi vaši postupci i odgovori ispravni, možda doživljavate situaciju svojim buntovničkim umom, a ne svojim racionalnim umom.

To bi vas moglo dovesti u nevolje, a postoji aspekt u Mjesečevom kvadratu s Jupiterom koji sugerira sukobe sa zakonom. Ne budi buntovnik danas. Nemojte gurati omotnicu tako jako da se na kraju zatvorite u nju.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2