3 horoskopska znaka koji će imati sjajan dan 15. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan dan 15. januara 2022.

14 siječnja, 2022 0 By Admin

Danas nam energija daje pomalo od svega, s Merkurom koji je usporen kako bi se sutra okrenuo retrogradno i dva različita Mjesečeva tranzita osjećamo se i refleksivno i društveno.

Mjesec će biti u Blizancima cijeli dan ohrabrujući nas da se prepustimo objema stranama, što nam pomaže da prođemo kroz refleksivnost i da danas želimo biti vani s prijateljima ili romantičnim partnerom.

Blizanci su znak blizanaca i jedan od samo dva horoskopska znaka koji su predstavljeni s dualnošću, a drugi su Ribe što znači da smo skloniji vidjeti sve opcije i istine na stolu danas.

Danas postoji mnogo mogućnosti koje postoje sve dok smo uzemljeni u svu zemaljsku energiju koja je prisutna.

Izvrstan je dan za donošenje odluka o karijeri, za kvalitetno vrijeme s partnerom ili za početak velikih razgovora o tome kamo ide naša veza, pogotovo ako su se pojavile nedavne istine.

Samo zapamtite da smo na ivici življenja i ljubavi na potpuno nov način, tako da je došlo vrijeme da najbolje iskoristite svaku priliku koja vam se ukaže.

3 horoskopska znaka koji će imati sjajan dan 15. januara 2022.:

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Budući da Mjesec u vašem horoskopskom znaku danas tvori dva različita aspekta i Jupitera i Merkura. Bit će to posebno aktivan dan za vas. Baš kao i dualnost vašeg horoskopskog znaka, danas predstavlja dva različita puta kojima biste mogli krenuti. Ovisno o tome koju energiju najviše osjećate i naravno koje ste lekcije već naučili o sebi.

Mjesečev kvadrat Jupiter pogađa vašu prvu i desetu kuću, pa se otvara tema o tome što vas uistinu motivira. Bez obzira jeste li u posljednje vrijeme bili više usredotočeni na posao ili čak na financijska pitanja… Važno je odvojiti malo vremena i pobrinuti se da se brinete o onim vezama ili aspektima života koji su vam najvažniji.

Danas će vam dati neke lijepe prilike za to. Jedina stvar s ovim kvadratom je da vas može natjerati da snizite svoje standarde u odnosima. Stoga samo pazite da zapamtite svoju vrijednost i koliko je uzajamna energija važna za svaku vezu.

Mjesečev trigon Merkur vas potiče da jasno vidite stvari u svom životu i odnosima. To također pruža priliku da romantična veza danas još dublje raste. To vam također omogućuje da se osjećate sigurnije i društvenije.

Iako se čini da danas postoje dva puta za vas, također je moguće da ćete hodati po malo oba, samo zapamtite da ste postavili ton za ostatak svog života.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2