3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA za vrijeme Mjeseca u Ovnu od 16. januara 2022:

3 horoskopska znaka čiji se LJUBAVNI ŽIVOT POBOLJŠAVA za vrijeme Mjeseca u Ovnu od 16. januara 2022:

14 siječnja, 2022 0 By Admin

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Iako volite svoje ‘samostalno vrijeme’, stvarno uživate biti sa svojim partnerom, pogotovo nakon svih stvari koje ste zajedno prošli. Imate jednu od onih rijetkih veza u kojima se čini da vas teškoće samo čine jačima.

I volite raditi zajedno kao jedan, čini vam se da su svi napori koje ste uložili vrijedni toga.

Mjesec u Ovnu daje vam pojačanje samopouzdanja, što vam je možda bilo potrebno jer ste proveli nekoliko dana živeći u paranoji i sumnji u sebe. Uvijek se možete obratiti svom partneru za pomoć, za ljubav, za utjehu, a tijekom ovog tranzita osjećat ćete se toliko sigurno i stabilno u vezi da ćete biti sigurni u njenu dugovječnost.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Zbog ovog tranzita, Mjesec u Ovnu, osjećat ćete se dovoljno snažno da se povučete s povjerenjem, u kontekstu vaše veze.

Iako to možda ne zvuči kao poboljšanje, ono što ćete učiniti jest pokazati svom partneru da ne morate biti jedno drugom u lice 24 do 7 dana kako biste imali čvrst odnos.

Kada vaš partner dobro reagira na ovakav prostor između vas dvoje, vaša čežnja jedno za drugim će rasti. Dakle, naučili ste da postoji velika istina u starom izrazu, “odsutnost čini da srce postaje draže”.

Odvojite vrijeme od svoje osobe i vidite što će se dogoditi oboma. Trčat ćete jedno na drugo kao scena iz starog otrcanog romantičnog filma. Sve je u ravnoteži, prijatelju.

Stranice: 1 2