LJUBAVNI HOROSKOP ZA 13. Januar: Netko je zbog posla ZAPOSTAVIO VOLJENU OSOBU, a to je VELIKA GREŠKA!

ljubavni horoskop

OVAN

Romantični susreti danas su sasvim mogući. Iako stvari mogu potrajati da se poslože zbog određene nezrelosti i kod vas i kod vašeg partnera. Nemojte se osjećati nesigurno u partnerovu prošlost i ne dopustite da ego također bude osnova za nesporazume. Samo idite s tokom i sigurno ćete stvoriti čvršću vezu sa svojim partnerom.

 

 

BIK

Pravo je vrijeme da posvetite posebnu pažnju svojoj obitelji. Aktivnosti djece mogu vas zaokupiti tijekom cijelog dana. Možete prisustvovati recitalu ili igri u kojoj vaše dijete sudjeluje. Također možete posjetiti svoje roditelje ili planirati putovanje do njih ako žive daleko. Vaši najbliži rođaci će cijeniti svaku malu, ali promišljenu gestu koju želite učiniti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Čini se da ste previše uzbuđeni zbog organiziranja zabave u čast postignuća svoje voljene. No, nažalost, ispostavit će se da će to biti redovito druženje. Vaši omiljeni gosti možda neće ni stići! Ipak, vaš će partner biti privučen brigom i brigom koju imate za njega! I to je ono što je vaše pravo postignuće!

 

 

RAK

Sjajan je dan jer ćete moći otvoreno komunicirati sa svojim partnerom. Dugo ste tražili ovu priliku! Otkrijte sve svoje tajne s njima i podijelite brige koje imate! Dopustit će priljev entuzijazma u vašu vezu, zbližavajući vas kao prijatelje, ali i kao par.

 

 

LAV

Morate skinuti ružičaste naočale kada pregledate svoju trenutnu vezu i poduzeti neophodan drastičan korak. Nemojte povlačiti vezu samo zato što je zamišljeno ili zbog društvenog pritiska. Ispitajte čini li vas sretnim, a ako to ne čini, onda je pravo vrijeme da to odbacite.

 

 

DJEVICA

Pravo je vrijeme da sjednete s partnerom i riješite probleme koji vas muče u posljednje vrijeme. To se može odnositi na vaše osjećaje i dubinu vaše predanosti jedno drugome. To također može biti u vezi s svakodnevnim kućanskim stvarima koje ste ignorirali. Činjenica je da je pravo vrijeme za zajedničko djelovanje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 13. Januar: Netko je zbog posla ZAPOSTAVIO VOLJENU OSOBU, a to je VELIKA GREŠKA!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top