3 horoskopska znaka koji mijenjaju mišljenje o ljubavi tijekom konjunkture Venere s Plutonom od 14. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji mijenjaju mišljenje o ljubavi tijekom konjunkture Venere s Plutonom od 14. januara 2022.

13 siječnja, 2022 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Venera u konjunkciji s Plutonom potvrđuje osjećaj koji imate već neko vrijeme, a to je onaj u kojem se možda više ne osjećate isto prema osobi s kojom ste u vezi.

Postoji vrlo velika šansa da nikada niste osjećali previše snažno prema ovoj osobi… Ali jedna stvar dovodi do druge i evo vas — predani. Ali predanost je nešto što rezervirate za svoje interese, a ne za ljude.

Nikada niste željeli biti posvećeni osobi i ovaj tranzit vam sada to stvarno donosi. Mislite da ste samodostatni, da vam ništa ili bilo tko ne treba, a ponekad možete biti okrutni.

U prošlosti ste povrijedili ljubavnike, a s ovim tranzitom koji se nazire, možda ćete samo još jednom djelovati prema svojim instinktima i završiti ono što ste započeli.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Vrlo ste kao kod kuće u tranzitima koji koriste energiju Plutona, ali kada je Venera u konjunkciji s Plutonom, druga je priča. Vi ste netko tko voli voljeti, a ne volite završetke.

Također ste neskloni načinu života u kojem se čini da su dvoje ljudi zajedno bez ikakvog razloga osim zbog straha da će biti sami. I to je ono što ćete prepoznati tijekom ovog tranzita.

Partner se drži za vas, ali vi više ne osjećate potrebu da se pridržavate, dapače, počinju vam ići na živce.

Imate izbor i možete koristiti energiju Venere u konjunkciji Plutona da biste se uklonili, ili se možete boriti protiv nje i pokušati koliko god možete da održite ovaj odnos zajedno.

Stranice: 1 2