3 horoskopska znaka koji će ODBACITI LJUBAV, OSJEĆAJE i VEZU tijekom Saturnovog kvadrata Urana počevši od 14. januara

3 horoskopska znaka koji će ODBACITI LJUBAV, OSJEĆAJE i VEZU tijekom Saturnovog kvadrata Urana počevši od 14. januara

13 siječnja, 2022 0 By Admin

Lav  (23. srpnja – 22. kolovoza)

Koliko god snažan i pun ljubavi koliko jesi i možeš biti Lav, jednako si opterećen krivnjom i savješću. Ne želiš nikoga povrijediti, iako ćeš to učiniti. Vjerojatno ste u vezi s nekim, a nekako ste dopustili da vas ometa drugi, s kojim ste se odlučili posvađati.

Sada, taj nalet počinje izgledati kao prijetnja vašem izvornom partnerstvu, i dok znate da je to na vama i da ste vi krivac. Saturn u kvadratu Urana pojačava vašu odluku da se konačno izvučete iz ove stvari.

Zadnje što želite u ovom životu je više napetosti kod kuće, a znate da ste jedini koji to možete zaustaviti. Učini sebi ovu uslugu i slušaj svoje srce; želi da prekineš. Danas.

 

 

Jarac  (22. prosinca – 19. siječnja)

Krivnja i samosvijest nisu ti strani, Jarac. Ponekad se čak zapitate volite li osjećati krivnju kao da je loše osjećanje neka vrsta, usuđujem se reći, guilty pleasure?

Možda ste se zbog toga posvađali s nekim tko nije osoba s kojom želite ostarjeti.

Tu ste stvarno riskirali, a sa Saturnom u kvadratu s Uranom počinjete osjećati koliko ste se intenzivno doveli u opasnost. Ovdje ništa nije ispravno; što si zaboga stavio na aukcijski blok?

Vaš obiteljski život, vaše dugogodišnje partnerstvo? Ne želite izgubiti ove stvari. Sve što ste željeli bilo je malo pažnje sa strane, a sada se osjećate van kontrole i glupo što ste takav gad. Vrijeme je da prekinemo ovu zvrku. Ti to znaš.

Stranice: 1 2