3 horoskopska znaka koji će KONAČNO DOBITI U LJUBAVI ONO ŠTO ŽELE tijekom Merkurovog kvadrata Urana od 14. januara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će KONAČNO DOBITI U LJUBAVI ONO ŠTO ŽELE tijekom Merkurovog kvadrata Urana od 14. januara 2022.:

13 siječnja, 2022 0 By Admin

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ako postoji nešto što želite u svojoj vezi, to je poštovanje. Ako vas partner poštuje, onda sve ostalo može doći na svoje mjesto.

I, Rak, to je sve što želiš. Zbog Merkura u kvadratu Urana, osjećat ćete se opušteno u prenošenju svojih osjećaja, a vaš će se partner također osjećati posebno otvorenim za vaše potrebe; ti im nisi na teretu, dapače, oni žele samo tebi ugoditi.

Doći do ovog mjesta nije uvijek bilo lako, zbog čega će se osjećati kao takva pobjeda kada konačno kažete ono što vam je na umu osobi koja vam je apsolutno spremna pomoći. Što god želite, dobit ćete od svog partnera jer vas istinski voli i obožava i žele vas vidjeti sretnu.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Da se razumijemo, ponekad ste malo ‘previše’ iskreni prema svojim osjećajima, Strijelce, a način na koji pristupate svojim romantičnim partnerima mogao bi se smatrati i zastrašujućim i dosadnim.

Ti si blebetač. Govorite ono što vam je na umu, a često to kažete ne obazirući se na to kako će ispasti. Partner vas voli zbog vaše iskrenosti, ali su se počeli pomalo suzdržavati, a to vam ne odgovara.

Ono što želite je da se ponašaju kao vi – želite da pričaju. Želite da kažu što im je na umu kako ne bi došlo do nesporazuma kada vremena postanu teška.

Merkur u kvadratu Urana pronalazi način da to iznese, i ako možda možete malo smanjiti svoj oštar ton, oni bi mogli malo povisiti svoj. Uz ovaj tranzit ispod pojasa, mogli biste završiti s vezom u kojoj se oboje opuštate s komunikacijom. Sve je dobro. Sve si to TI.

Stranice: 1 2