3 horoskopska znaka koji će imati SREĆE U LJUBAVI za vrijeme Mjeseca u Ribama od 12. do 17. januara 2022.

3 horoskopska znaka koji će imati SREĆE U LJUBAVI za vrijeme Mjeseca u Ribama od 12. do 17. januara 2022.

11 siječnja, 2022 0 By Admin

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Vaša ljubavna sreća je očita tijekom ovog tranzita, jer se osjećate kao da ste okrenuli novi list u tom odjelu. Sreća je, u vašem slučaju, ekvivalent trudu; doveo si se u ovu poziciju, Leo, i sada žanješ plodove tog koncentriranog truda. Ne oslanjate se na vanjske sile da bi odlučile hoćete li imati sreće ili ne i uspjet ćete.

I zato što ste željeli da vaš ljubavni život teče lako i sretno — to se događa. Kada se svjesno trudite stvoriti radosno stanje za ljubav, ona spontano nastaje. Toliko si jak, Lave. Nije vam sve samo ‘rika’.

Ti si mađioničar. Energiju radite u svoju korist, a s Mjesecom u Ribama nosite je sve do kuće.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Uvijek ste vjerovali u sebe, a povremeno ste pomislili da je sasvim moguće da ste vi taj koji kreira svoju stvarnost.

Izdržali ste mnoge poteškoće, a kada u mislima sastavite dijelove svog života, shvatite da se moralo dogoditi što god vam se dogodilo.

Nije moglo biti drugačije. Dakle, kada dođe vrijeme da odlučite da je ljubav ono što želite, možete to nazvati srećom, ili možete to nazvati snagom volje.

Ovaj osjećaj samopouzdanja podupire i promovira Mjesec u ribama, što vam daje do znanja da ste jednako vrijedni kao i svi drugi kada je u pitanju privlačenje prave osobe za sebe, za ljubav i romansu. Vi imate kontrolu, Vodenjače – i znate to.

Stranice: 1 2