DNEVNI HOROSKOP za 18. Januar: Rak i Lav će morati biti OPREZNI, Vaga će se susrest s PROŠLOŠĆU, Škorpiji NEĆE biti lako

DNEVNI HOROSKOP za 18. Januar: Rak i Lav će morati biti OPREZNI, Vaga će se susrest s PROŠLOŠĆU, Škorpiji NEĆE biti lako

17 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Dan će biti miran i tih dobrodošao odmor nakon užurbanog tjednog rasporeda . Morate se potruditi jer vas nadređeni sada promatraju. Može se pojaviti nekoliko osobnih problema koje ste u potpunosti propustili predvidjeti. Iznenadit će vas, ali ćete se moći zadovoljno nositi s njima.

 

 

BIK

Ovaj dan može biti posebno značajan za vas. Doći će vam do novog uvida ili na vaše stajalište može utjecati druga osoba koja je možda potpuni stranac. Ono što ćete naučiti i razumjeti o sebi može odigrati ključnu ulogu u oblikovanju vašeg budućeg života i načina na koji se nosite s hitnim problemom u vašem životu koji vas trenutno zaokuplja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaš duh je oštar i nesalomiv i stoga se ne možete prepustiti nikakvoj kontroli. Nije potrebno ni to učiniti! Radije širite ljubav i sreću među drugima i vratit ćete je dobrim mjerama. Pokušajte unijeti neke boje u svoj crno-bijeli radoholičarski radni život tako što ćete poduzeti kratka putovanja sa svojim kolegama.

 

 

RAK

Danas ste impulzivno raspoloženi. Skloni ste žuriti s projektima bez razmišljanja, a to može stvoriti nepotrebne probleme i na poslu i u obiteljskom životu. Pokušajte zadržati ujednačenost, iako se to sada može činiti preteškim. Zajedno će se pojaviti nekoliko prilika i morate vidjeti što vam odgovara, a što ne.

 

 

LAV

Budite svjesni kako danas rukujete svojom torbicom. Zvijezde predviđaju da će vam se danas možda čekati neočekivana velika potrošnja. Ako niste oprezni, uskoro biste se mogli odvojiti od novca. Izbjegavajte svađe i sukobe danas jer nije vaš dan da ih pobjeđujete. Za svoje zdravlje nema brige i slobodno možete uživati ​​na otvorenom.

 

 

DJEVICA

Projektu ste posvetili dosta vremena i truda i on će se sada početi isplatiti. Naporan rad i odlučnost zajedno s dalekovidnim planiranjem učinili su trik. Također ste planirali neke obnove, ali su vas odvratila financijska ograničenja. Danas ćete smisliti kreativne načine za postizanje svih ovih zadataka u okviru svojih mogućnosti.

VAGA

Prijateljstvo je tema dana. Možete se sastati sa starim prijateljima ili će vas netko od njih iznenada posjetiti. Također ćete danas pomoći jednom ili više svojih prijatelja iz stiske. S druge strane, prijatelj će vam se možda teško dopasti, ali ne biste se trebali osjećati loše. On ili ona vam se rasterećuje jer on/ona ima svoje probleme i zato ovako reagira.

 

 

ŠKORPIJA

Događaji su se uskladili na takav način da je vaše samopouzdanje prilično narušeno. Danas će biti teško sretno i zadovoljno zaključiti bilo koji zadatak. Također možete doći u kontakt s nekim čiji negativni komentari mogu izazvati osjećaj malodušnosti. Zapamtite da je ovo privremena faza i da ćete uskoro vratiti samopouzdanje.

 

 

STRIJELAC

Ovaj dan zahtijeva od vas da se više usredotočite na društvene krugove. Vaša šarmantna osoba puno će vam pomoći da utječete na druge. Također morate procijeniti ljude koji su bili protiv vas i koji su naštetili vašem ugledu na društvenom planu. U tako užurbanom rasporedu ne zaboravite voditi brigu o svom zdravlju!

 

 

JARAC

Samorefleksija je danas ključ. Možda ćete osjetiti nemir koji ne možete izraziti ili nezadovoljstvo, iako vam sve ide kako treba. Jedini način da se nosite s ovim osjećajem uznemirenosti je proći kroz tihi proces razmišljanja koji vam može pomoći da bolje razumijete sebe i pronađete učinkovit lijek.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Čini se da danas sve dolazi na svoje mjesto i svi će vaši napori biti uspješni. Možete čak i nadoknaditi gubitke koje ste pretrpjeli ranije. Kao rezultat toga, u početku ste skloni biti pretjerano optimistični u pogledu mogućnosti. Pokušajte se zaštititi od sklonosti preuzimanju rizika bez detaljne provjere mogućnosti. Iznenadni neočekivani susret može vas danas zateći nespremne.

 

 

RIBE

Vaša moć koncentracije i percepcije sada su na vrhuncu i to vas čini dodatno osjetljivim na ljude oko vas i njihovu nevolju. To će vam pomoći da popravite bilo kakvu prošlu povredu. Možda ćete doći u kontakt s nekim od koga ste otuđeni. Ovo je dobro vrijeme da nadoknadite razlike, čak i ako uključuje nekoliko neugodnih trenutaka.