3 horoskopska znaka kojima se BIVŠI VRAĆA tijekom Venere Sextile Neptun od 11. do 16. januara 2022.

3 horoskopska znaka kojima se BIVŠI VRAĆA tijekom Venere Sextile Neptun od 11. do 16. januara 2022.

10 siječnja, 2022 0 By Admin

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Pokušali ste otpustiti sve svoje stare uspomene, jednostavno zato što ste željeli krenuti naprijed s ovom novom godinom, u miru i bez tereta.

Sve je to u redu, ali uskoro ćete dobiti iznenađenje: taj vaš stari ljubavnik, a oni su u gradu, i žele sustići.

Jeste li spremni za takav susret? Uostalom, ova osoba je netko do koga ste nekada jako brinuli, a s njom ste imali toliko toga zajedničkog.

Ipak, vas dvoje ste se morali rastati zbog nepomirljivih razlika…ali znači li to zauvijek? Nah, možete popiti kavu s njima, sigurno! Dajte si vremena da razmislite prije nego što kažete da.

 

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Velika je šansa da ništa od ovoga što je ovdje napisano neće iznenaditi jer vi ste intuitivni, Ribe, i možda ste nedavno sanjali svog bivšeg, a taj san je možda nešto pobudio u vama. Predosjećaj? Možda. Bit ćeš im na umu, to je sigurno, ali tko su oni?

Oni su ti u kojima ste se nekada gubili i postali su prilično opasni za vas jer previše utječu na vas. Venera sextile Neptun izaziva nostalgiju kada pomislite na njih, a to se može pretvoriti u ranjivost.

Ono što ste podijelili s tom osobom moglo bi se smatrati ‘folie à deux’, ludilom koje dijele dvoje. Možda biste željeli izbjeći ovog bivšeg jer oni imaju moć da vas povuku prema dolje.

Stranice: 1 2