3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 10. do 16. Januara…

3 horoskopska znaka koji će imati SJAJNU SEDMICU od 10. do 16. Januara…

10 siječnja, 2022 0 By Admin

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Ponekad je potrebno neko vrijeme da se upustite u tok, a to bi bilo posebno vidljivo početkom godine. Čim započne ovaj tjedan, osjetit ćete osjećaj svrhe.

Iako često volite reći da se sve što se događa, događa s razlogom, jedan od tih razloga otkrit ćete ovaj tjedan, jer se za vas stari problem izvlači na svjetlo dana na ispitivanje.

Ono što ćete otkriti je nešto sasvim drugačije od onoga na što ste nekada sumnjali, a ovaj novi dobitak otvorit će vam vrata uz obećanje novog iskustva ispred vas.

Osjećat ćete se puno hrabrije nego u prošlosti, a budućnost vam se neće činiti tako zastrašujućom kao prije samo mjesec dana.

 

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Vraća se na posao kao i inače za vas, a to daje strukturu i smjer vašeg života – stvar koju volite.

Ovaj tjedan ste dugo čekali, a to znači da ćete moći izvršiti svoje zadatke i dovršiti ono što ste započeli.

Vi, od svih ljudi, volite dobar završetak i otkrit ćete da vam ova vrsta vezivanja labavih krajeva funkcionira u cijelosti.

Ako ste bili u sukobu sa svojim bliskim prijateljem ili romantičnim partnerom, problemi će se istopiti, ali ne bez da se potrudite da ih na to natjerate.

I tu će se osjećati čudesno jer će se ti problemi istopiti. Kao da sve uključene strane odjednom uvide da nema smisla nastaviti s agresijom, pa svi spuštaju loptu i nastavljaju s poslom jednostavnog biti sretni i prijateljski raspoloženi.

Stranice: 1 2