3 horoskopska znaka čiji će ODNOSI POSTATI TOKSIČNI tijekom konjunkcije Mjeseca sa Saturnom od 11. januara 2022.:

3 horoskopska znaka čiji će ODNOSI POSTATI TOKSIČNI tijekom konjunkcije Mjeseca sa Saturnom od 11. januara 2022.:

10 siječnja, 2022 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ispostavilo se da vaš partner nije bio ostvarenje zvjezdanog sna da ste jednom postali, dapače, nije dugo trebalo da vas dvoje postanete ‘stari bračni par’.

Izbacite lažni glamur i ljupkost u TV stilu iz ideje o ‘starom bračnom paru’, a ono što vam ostaje je otrovna hrpa drijemanja.

Kao da ste davno napustili vezu i sada postoji vaša prisutnost kao partner koji plaća račune koji živi u usamljenom domu ispunjenom žaljenjem.

Mjesečeva konjunkcija Saturn možda neće pomoći u tome, jer na neki način obasjava svjetlo ovog otrovnog ništavila u vaše lice, što je ozbiljno depresivno.

Sada se vi i vaš partner možete veseliti ignoriranju jedno drugoga danonoćno, govoreći svijetu da je vaša romansa ‘najbolja stvar ikada.’ Stvarno?

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Ništa kao da se toliko žalite na svog partnera, samo da biste se zgrčili u osjećaju krivnje zbog čak i takvih misli.

Da, ima problema i da, ta osoba je, po vašem mišljenju, najgora što postoji. Ali je ipak volite i još uvijek pokušavate vidjeti što je dobro u njoj. Jer u njima mora biti nešto dobrog, zar ne? Niste li se zato okupili, da podijelite svoje zajedničke dobrote?

I evo vas danas, shrvani besmislenom krivnjom i utopljeni u toksičnosti onoga što je odnos postao. Mjesečeva konjunkcija Saturn vam pokazuje sve što ste pokušavali zanijekati, a ovo bi mogla biti prijelomna točka; sad ili nikad. Ili ćete vas dvoje donijeti čvrstu odluku da popravite štetu, ili ćete oboje zajedno potonuti u katransku jamu.

Stranice: 1 2