LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Januar: Rak mora ići DALJE, Djevica će upoznati nekog NEODOLJIVOG, Vagi stižu DOBRE VIJESTI, Jarca BIVŠI partner želi

LJUBAVNI HOROSKOP za 20. Januar: Rak mora ići DALJE, Djevica će upoznati nekog NEODOLJIVOG, Vagi stižu DOBRE VIJESTI, Jarca BIVŠI partner želi

19 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Danas ćete pronaći razlog za naglo ponašanje vašeg partnera. Poklanjali ste mu/nju manje pažnje. Danas je dan da razmazite svog partnera. Izvedite partnera na dugu vožnju ili kupovinu. Večerajte zajedno. Pohvalite partnera. Ponovno ćete vidjeti istu svježinu i iskru u svojoj srodnoj duši.

 

 

BIK

Strastveni ste i romantični. Proživljavali ste vrlo intenzivan odnos sa svojim partnerom. Oboje uživate u društvu jedno drugog. Danas je dan za poštovanje prostora jedni drugih. Svakoj vezi je potreban prostor za rast i procvat. Ako to ne učinite, propasti će za kratko vrijeme. Posjetite svoje prijatelje i obitelj. Oni također trebaju tebe.

 

 

BLIZANCI

Netko neodoljiv ti je blizu. Ipak, ne možete pronaći način da doprete do njihova srca. Nemojte se obeshrabriti, sami vaši pokušaji da pronađete mjesto u srcu nekog tijela dobro će ih se dojmiti! Stvari se mogu činiti bezbrižnima, ali ljubav može tinjati iza kulisa i vrlo brzo ćete se možda naći u ljubavnom prekidu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Beskorisno je vući vezu iz čistog razloga što ste u vezi dugo vremena. Danas se možete osjećati slabo zbog nesigurnosti i mentalne nestabilnosti. Nemojte se osjećati krivim. Veza nije vrijedna pridržavanja. Krenuti dalje. Odlučite se danas. Mogli biste se povući iz svoje veze ako budete dovoljno jaki.

 

 

LAV

Važno je da se danas posebno zanimate za svoje obiteljske stvari. Već neko vrijeme ignorirate svoje veze zbog obaveza u karijeri. Ostvarili ste i ono što ste zacrtali u svojoj karijeri. Dakle, sada morate svoju pažnju usmjeriti na odnose. Njegovanje vaših odnosa može u ovom trenutku pružiti neki vitalni sastojak u vašem životu.

 

 

DJEVICA

Uzbuđenje je u zraku. Vjerojatno ćete upoznati nekoga prilično blistavog s kim ćete provesti vrlo ugodno vrijeme. Kako su vam zvijezde trenutno naklonjene, osoba ima potencijal postati netko vama vrlo blizak. Neka sve svoje brige vezane uz posao zasad budu u pozadini i samo uživajte u uzbudljivom vremenu otkrića s vrlo vitalnom osobom.

VAGA

Pripremite se na neke dobre vijesti od svog partnera ili ćete možda danas od njega/nje dobiti vrlo dobar dar. Ako ste slobodni, ovo je pravo vrijeme da upoznate tu posebnu osobu koja može napraviti veliku razliku u vašem životu. Budite otvorenog uma i vidjet ćete kako ljubav cvjeta na neočekivanim mjestima.

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav, veza i obitelj sada zauzimaju vašu pažnju. Danas ćete provesti neko kvalitetno vrijeme sa svojom djecom. Podsjetit ćete se koje su vam najvažnije stvari u životu i to će vam pomoći da finalizirate odluku koja vas zbunjuje već duže vrijeme. Kvalitetno provedeno vrijeme sa svojom obitelji također će pomoći da se oslobodite stresa koji se nakupljao u vašem umu.

 

 

STRIJELAC

Nalazite se na kritičnoj točki u vašoj vezi i danas ćete biti blagoslovljeni neobičnom jasnoćom vizije. Moći ćete jasno i bez emocija prosuditi gdje ste bili i kamo sada idete. Također ćete moći procijeniti jeste li zadovoljni smjerom kojim je vaš život krenuo i hoćete li se držati ovog tečaja ili ne.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vaš stari partner pokušava biti novi. Morate mu dati priliku i cijeniti njegove napore da pomire razlike između vas dvoje! Međutim, neka budu potpuno svjesni grešaka koje su počinili u prošlosti i da im više nije dopušteno ponavljati iste.

 

 

VODOLIJA

Dan je savršen za strast i vatru. U vama su se gomilali romantični zahtjevi, ali ste podcijenili simpatiju i snagu osjećaja svog partnera. Vi samo trebate artikulirati svoje zahtjeve iz veze i oni bi bili više nego jednako usklađeni. Stoga, iskoristite ovo vrijeme da započnete strastvenije razdoblje u vašoj vezi.

 

 

RIBE

Negdje ste počeli osjećati da su vam romantične veze ovih dana dosadne i neispunjavajuće. Međutim, jedinstvena i svježa vrsta romantike može ponovno pokrenuti vašu želju za sklapanjem saveza s osobama suprotnog spola. Motivirajte se da ne gubite nadu, plod strpljenja je sladak pa će biti i vaša nagrada.