3 horoskopska znaka koje će PRIJATELJI IZDATI i IZNEVJERITI tijekom sjevernog čvora u Blizancima od 10. januara 2022.:

3 horoskopska znaka koje će PRIJATELJI IZDATI i IZNEVJERITI tijekom sjevernog čvora u Blizancima od 10. januara 2022.:

9 siječnja, 2022 0 By Admin

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Ono što će vam donijeti Sjeverni čvor u Blizancima je otkriće; ali to neće doći na lak način, i nažalost, osjećat će se kao karma. Evo što se dogodilo: u prošlosti s nekim niste održali svoju riječ. Počeli su imati nepovjerenje u vas i trebala im je vječnost da se ponovno osjećaju ugodno u vašoj blizini.

U međuvremenu, pretpostavljali ste da su se odmah vratili i da su uistinu vaš umrtvljeni prijatelj za cijeli život. Jao, zapravo se nikad nisu vratili; nikad ti više nisu vjerovali, pa je toj osobi prilično lako baciti te pod bus, jer ne osjećaju obvezu više održavati prijateljstvo.

Istina je da su možda već dugo željeli ovu sesiju uboda u leđa, a zahvaljujući Sjevernom čvoru u Blizancima, došlo je njihovo vrijeme.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Otišli ste i učinili tipičnu stvar za Strijelca; naivno si vjerovao nekome tko je bio toliko očito nepovjerljiv da kad ti dođu zabiti nož u leđa, svi tvoji prijatelji samo prevrću očima na tvoju bezobzirnu naivnost.

Taj trenutak je sada i možda ste naslutili da dolazi, ali ste se zaglupili da ne vjerujete u to.

Sa Sjevernim čvorom u Blizancima, iz prve ruke ćete doživjeti ono što vam je donijelo vaše poricanje i naivnost: potpuni ubod u leđa, ispunjen do vrha prestankom prijateljstva, mnogo neugodnih suza i to potonuli osjećaj da više nikada nikome ne želiš vjerovati svojim prijateljstvom ili srcem.

Stranice: 1 2