3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI U POGREŠNU OSOBU tijekom Chirona na kritičnom stupnju u Ovnu od 09. januara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će se ZALJUBITI U POGREŠNU OSOBU tijekom Chirona na kritičnom stupnju u Ovnu od 09. januara 2022.:

8 siječnja, 2022 0 By Admin

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Ironija u vezi s Chironom u Ovnu, u tvom slučaju, Djevica, je da već znaš da je osoba u koju si se zaljubila pogrešna osoba za tebe, a ipak, još uvijek ustraješ. Kao da ste odlučili da vas jednostavno nije briga. Osjećate da imate jedan život za život i ako želite pogriješiti, neka bude tako.

Želite iskoristiti tu priliku. Možda čak imate mnogo dublje osjećaje prema toj osobi nego što ste spremni priznati, što je pravi razlog zašto ostajete na… ali ova lažna veza je osuđena na propast… i još gore: vjerojatno ste s nekim drugim, što znači da ne samo da ćeš ti pasti s brodom kad ova stvar udari u ventilator, već će i druga osoba u tvom životu.

U međuvremenu, osoba na koju padate? Oni mogu otići, slobodni i čisti. E sad, TO je ono što nazivaš krivom osobom na koju treba pasti.

 

Riba (19. veljače – 10. ožujka)

Vaš je problem što ste izgradili svoj imidž tako da uvjerite sve oko sebe da ste vi taj mudri vidjelac istine, a zapravo ste pomalo uplašeno dijete. Naivni ste i puni nade i ne vidite nevolju kad vam je pred licem.

I pogodi što? To je točno ispred vašeg lica, Ribe. Teško padate na pogrešnu osobu i istovremeno se uvjeravate da je to najispravnija osoba koju ste ikada poznavali.

Bilo koji drugi dan, to bi mogla biti jednostavna pogreška, ali Hiron u Ovnu unosi element sudbine: ako napravite ovaj potez, snosit ćete posljedice. Ako poričete ideju da možete pogriješiti, srušit ćete se u rezultat ovog lošeg izbora. Vrijeme je da se povučete i procijenite je li ta osoba stvarno sve što ste joj projicirali? NE.

Stranice: 1 2