3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU tijekom Ceresa u konjunkciji Venere od 9. januara 2022.:

3 horoskopska znaka koji će PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU tijekom Ceresa u konjunkciji Venere od 9. januara 2022.:

8 siječnja, 2022 0 By Admin

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Jedina stvar koja vas je spriječila da povjerujete da imate srodnu dušu vani je to što ne vjerujete da zaslužujete takvu ljubav. Konjukcija Cerere s Venerom može odigrati veliku ulogu u vašem ljubavnom životu, Škorpione, jer izgleda da se stvari mijenjaju na bolje što se vas tiče.

Dobro poznajete sebe i znate da ponekad možete biti malo grubi; možda ste se uvjerili da vam ne treba ljubav ili da je vaša grubost ono što ljude odbija…istina je da ste jednako igra kao i sljedeća osoba kada je u pitanju biti voljen i pronaći pravog osoba.

Trebate srodnu dušu; nijedan mali ljubitelj krumpira neće učiniti, a vi želite san, fantaziju, sjaj. Dobit ćeš ga. Ostanite otvoreni. Nastavite vjerovati.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Uvijek ste željeli vjerovati da postoji netko samo za vas, vani. Na neki način, samo ovo razmišljanje je bilo dovoljno zadovoljavajuće, jer ste netko tko bi se mogao toliko prepustiti fantaziji da bi to moglo funkcionirati kao stil života. Pa ipak, s Ceresom u konjunkciji s Venerom, možda ćete moći gledati kako se ova fantazija pretvara u stvarnost.

U tvom životu postoji netko tko ima ulogu srodne duše, a sve do nedavno toga nisi bio svjestan. Ono što počinje kao zabavno i uzbudljivo novo prijateljstvo može se brzo pretvoriti u ono što ćete spoznati kao iskustvo srodne duše. I tako je dobar osjećaj.

Ono što je još bolje je da u to nećete sumnjati. Svo nepovjerenje u svijetu naizgled će nestati, a vi ćete upoznati ljubav, onakvu kakvu ste je oduvijek zamišljali.

Stranice: 1 2