DNEVNI HOROSKOP za 16. Januar: Ovnu će trebati STRPLJENJE, Bik će imati POVOLJAN DAN, Rak TEŽAK DAN, Djevici stižu DOBRE VIJESTI…

DNEVNI HOROSKOP za 16. Januar: Ovnu će trebati STRPLJENJE, Bik će imati POVOLJAN DAN, Rak TEŽAK DAN, Djevici stižu DOBRE VIJESTI…

15 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Uz malo strpljenja i strpljivosti, dan može biti vrlo produktivan za vas. Ali imati to strpljenje sada može biti najveći izazov. Činit će se da vrijeme uspori do puzanja i ništa se neće kretati dovoljno brzo da odgovara vašem raspoloženju. Ali ako pokušate požuriti proces, možete potpuno zabrljati svoj dnevni red. Pokušajte započeti dan s nekim umirujućim vježbama kako biste kontrolirali svoju energiju.

 

 

BIK

Osjećali ste se nemirno i nesretno posljednjih nekoliko dana, a danas ste spremni proaktivnije pristupiti problemu. Morate duboko kopati da biste shvatili gdje točno leži problem i danas je najbolji dan za početak procesa. Dan je povoljan i za planiranje nekih projekata koje ste predugo ignorirali.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Povežite sve fragmente misli i rezultirajući rezultat će vam uvelike olakšati da se riješite određenih škakljivih situacija. Ne dopustite sebi da se zaglavite u stvarima u koje ne vjerujete! Samo ih baci i idi dalje! Iako lupanje po grmu nije vaš najbolji atribut, ali s vremena na vrijeme to morate učiniti!

 

 

RAK

Planirali ste nešto veliko posljednjih dana. Danas ćete početi shvaćati što ste točno preuzeli i to bi moglo imati zastrašujući učinak na vas. No, povratak nije opcija. Sljedeće ćete korake morati poduzeti s povjerenjem i uskoro ćete vidjeti da, iako se zadatak pokazao težim nego što ste mislili, nikako nije nemoguć.

 

 

LAV

Vaša društvena narav dovela je do mnogih prijatelja, ali nisu svi pouzdani. Morate malo dublje ispitati prije nego što danas odlučite vjerovati prijatelju. Danas ste vrlo bistre glave i vjerojatno ćete napraviti komplicirane planove koje ćete moći savršeno izvesti. Dovršite svoj nedovršeni posao danas i riješite zaostale.

 

 

DJEVICA

Pripremite se na neke dobre vijesti, posebno u vezi s vašim domom. Mogu se pojaviti prilike koje dovode do promjene mjesta stanovanja ili možete dovršiti svoje planove kupnje kuće. Iskoristite pozitivne energije. Ako ste razmišljali o projektu obnove ili preuređenju svog doma ili njegovog dijela, ovo je najbolje vrijeme za pokretanje projekta.

 

VAGA

Kada je u pitanju donošenje odluka, možda ćete biti vučeni između srca i uma. Ovo je enigma. Slušajte svoje instinkte i na kraju ćete donijeti ispravne odluke. Vaša obitelj i voljeni trebaju vašu pažnju. Provedite malo kvalitetnog vremena s njima. Dobar je trenutak za planiranje putovanja. Možda ćete putovati u nadolazećem tjednu.

 

 

ŠKORPIJA

Danas ste odlučni igrati igru ​​moći koja može uključivati ​​poštena i nepoštena sredstva za postizanje vaših ciljeva. Nakon što ste dugo bili stjerani u kut, nalet energije s planeta sada bi vas mogao ispuniti samopouzdanjem. Možete donositi odluke na temelju svojih instinkta i budite sigurni, nitko vam se neće smijati u lice.

 

 

STRIJELAC

Netko tko vam je drag susreće se s poteškoćama i danas ćete morati prisluškivati ​​suosjećajno. Velike su šanse da ćete se na kraju osjećati nestrpljivim i frustriranim problemima te osobe, ali je od vitalnog značaja da pružite svoju podršku bez kritike. To može utjecati na vrlo važno prijateljstvo ili čak partnerstvo u vašem životu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Danas se osjećate mnogo otvorenije od onoga što inače radite. Ponašate se taktično već neko vrijeme i danas vam to može biti pomalo zagušljivo. Vjerojatno ćete danas izreći neugodnu istinu, a to neće svima dobro proći. Bolje je planirati neku samotnu aktivnost jer je malo vjerojatno da ćete danas modificirati svoje ponašanje kako bi odgovaralo drugima.

 

 

VODOLIJA

Može doći do iznenadne buke emocija u nekom vama bliskom. A razlog biste mogli biti vi! Imate sklonost brzom donošenju zaključaka! I okrivili osobu da je nevjerna, a da nije dobro ispitala stvar! Stoga bi vam bilo bolje usaditi strpljenje da sjedite i gledate kako se stvari otkrivaju u pravo vrijeme.ᅠᅠ

 

 

RIBE

Dajte glas svojim iskrenim mišljenjima, ali nemojte podići glas. Usredotočite se na ono što treba usavršiti kako bi se unijela promjena, a ne pokušavajte izbrisati staru prljavštinu! Bolja opcija u ovom trenutku je izbjegavati sukobe s ljudima s kojima živite, a ne pokušavati se nositi s njima.