LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Januar: Netko traži problem gdje ih nema, ne vjeruje partneru i razmišljat će o ljubavnom kraju!

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Januar: Netko traži problem gdje ih nema, ne vjeruje partneru i razmišljat će o ljubavnom kraju!

16 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Na tanjuru ćete imati više nego što možete podnijeti. Čini se da ste uključeni u više afera uz naporan radni raspored. Posljedično, morate prekinuti svoj posao koji će se u budućnosti pokazati kobnim za vas. Pokušajte biti iskreni i otvoreni sa svojim partnerom i jednostavno uživajte u onome što imate dok to imate.

 

 

BIK

Međusobno razumijevanje i tolerancija bitni su u svakom odnosu. Postavili ste svog partnera na pijedestal i sada će vam biti teško razumjeti ili oprostiti bilo kakav prijestup koji on/ona učini. Međutim, biti previše krut samo će prouzročiti jad svima. Morate biti malo više suosjećajni i s razumijevanjem ako želite pravu vezu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Brinite danas o zdravlju starije rodbine. Vjerojatno ćete biti zaokupljeni drugim stvarima i manje pažnje posvećivati ​​svom partneru, ali ćete od partnera dobiti mnogo vrijedne praktične i emocionalne podrške. On/ona vam također može pomoći u financijskim pitanjima danas. Stoga svakako pokažite svoju zahvalnost, čak i ako je to u maloj mjeri.

 

 

RAK

Dan je posebno povoljan za druženje s roditeljima. Ako ste u posljednje vrijeme bili prezaposleni, onda je ovo najbolje vrijeme da ih nazovete i organizirate improvizirani posjet. To će vam znatno ublažiti stres. Uključite svog partnera u posjet roditeljima ili braći i sestrama i pogledajte kako se razvija topli obiteljski provod. Ako ste slobodni, već danas preko roditelja možete upoznati posebnu osobu.

 

 

LAV

Čini se da je vaša ljubavna veza danas prilično komplicirana i nekoliko problema će zahtijevati vašu pažnju. Međutim, uskoro ćete shvatiti da vam je bavljenje ovim problemom zapravo pomoglo da dosegnete višu razinu razumijevanja i da su brojne skrivene stvari sada jasne. To će vam dati snagu da izgradite transparentniji odnos.

 

 

DJEVICA

Danas ćete početi shvaćati da nećete odgovarati na tuđe manipulacije i krenut ćete u povlačenje zdravih granica u vašim odnosima. Morate shvatiti da čak ni vašem najvećem dobronamjerniku ne bi trebalo biti dopušteno da odlučuje umjesto vas i na kraju je vaše mišljenje ono što je važno. Učinite taj prvi korak i poštovanje prema sebi će se značajno povećati.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2