LJUBAVNI HOROSKOP ZA 06. Januar: Jednom znaku bivša ljubav dolazi da mu sreću pokvari!

ljubavni horoskop

OVAN

Vjerojatno ćete se danas suočiti sa situacijom koja će testirati snagu vaše ljubavi i predanosti. Imajte na umu da je vaš partner potpuno vjerovao u vas i da morate proći ovaj test ako želite nastaviti u sretnoj i ispunjenoj vezi. Uz malo suosjećanja, moći ćete se nositi sa svime što vam sudbina baci.

 

 

BIK

Vjerojatno će se sada pojaviti komplikacije u vašim romantičnim vezama. Morate čvrsto držati svoj temperament jer ljutnja ili uzrujanost neće donijeti plodonosne rezultate. Također morate prepoznati ljubav i privrženost koje osjećate prema svom partneru koji su zatrpani brdom stresa. Održavanje fine ravnoteže između vašeg samopoštovanja i vaše predanosti partneru sada postaje vrlo važno.

 

 

BLIZANCI

Vaš bi vas partner danas mogao iznenaditi. Čežnji i samoći će doći kraj. Možda želite napraviti korak dalje u svojoj vezi, ali uvijek pitajte svog partnera jer to mora biti obostrano. Pronašli ste svoju ljubav nakon mnogo truda, stoga nemojte žuriti. Oko vašeg partnera vlada zloglasni zrak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Prepuni ste osjećaja. I možete naići na nekoga tko je gorljiv i strastven poput vas! Ne smijete se slagati s tom osobom! Dobit ćete samo razočaranje! Uostalom, slični se stupovi međusobno odbijaju. Zajašite sa svog visokog konja i pokušajte se povezati s ljudima koji su na istoj osnovi. Možda ćete čak i kasnije sklopiti poslovne saveze s njima!

 

 

LAV

Možda ste danas nesigurni i nemirni i možda vam je teško vjerovati osjećajima svog partnera. Vrijeme je da napravite kratku pauzu od vaše veze i razmislite o razlozima koji su vam prenijeli ovaj osjećaj. Nakon ovog putovanja analize osjećat ćete se puno bolje i sigurnije u sebe i svog partnera.

 

 

DJEVICA

Od vas će se tražiti da svom partneru pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku. Možda ćete naučiti nešto što je potencijalno štetno, ali morate zapamtiti svoje prioritete i biti suosjećajni i uskoro ćete otkriti da je vaša veza zapravo postala jača. Ne osuđujte partnera prestrogo. Umjesto toga, potrebno je uho pune ljubavi da prebrodite ovu oluju u vašoj vezi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 06. Januar: Jednom znaku bivša ljubav dolazi da mu sreću pokvari!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top