DNEVNI HOROSKOP ZA 7. Januar: Netko ima VELIKE PLANOVE, ali, nažalost, sve će PROPASTI!

dnevni horoskop

OVAN

Morate pragmatično sagledati svoju situaciju, posebno ekonomsko stanje. Razmetanje može biti zabavno, ali uzrokuje nepotrebni pritisak na vaša obiteljska sredstva i toga morate biti svjesni. Morate ostati hladne glave i pokušati razumjeti stajalište ostalih članova obitelji što se tiče financijskih pitanja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Očekuju vas mnoge dobre prilike. Ali zahtijevaju veliku predanost što vam se u ovom trenutku čini nedostupnom. U redu je da ovu priliku odložite za važan osobni događaj! Vi ste nježni u svom raspoloženju i to je ono što vam pomaže da se nježno gelirate s prijateljima.

 

 

BLIZANCI

Čini se da ste napravili pomak sa svojih starih ideologija na nove. Nemojte danas razmišljati drugačije, to će loše utjecati na vaš dojam u odnosu na druge. Ponovno se procijenite introspekcijom što zapravo želite prije nego što napravite bilo kakav potez. Dobro vrijeme za kupnju novog vozila i drugih sredstava za ispunjavanje kućnih potreba.

 

 

RAK

Danas ćete se nositi s brojnim raznolikim obvezama sa svih strana. Budite spremni ispuniti svoje društvene, financijske i osobne obveze. Vaša obitelj, prijatelji i kolege vjerojatno će vam se obratiti i vi ste više nego sposobni podnijeti ovaj pritisak. Danas ćete pomoći velikom broju ljudi i riječima i djelima.

 

 

LAV

Dan je savršen za pokazivanje svojih talenata. Možda ćete se ponašati agresivnije ili asertivnije nego inače, a to će iznenaditi ljude oko vas. Bit će izbačeni iz ravnoteže i vjerojatno će morati revidirati svoje mišljenje o vama. Ovaj element iznenađenja može vam pružiti prijeko potrebnu prednost. Budite sigurni da to iskoristite u najvećoj mjeri.

 

 

DJEVICA

Ovo je savršeno vrijeme da implementirate svoje kreativne ideje i proširite svoje razmišljanje. Upišite se u neke intelektualne aktivnosti ili strukovnu obuku koja će vam pomoći da budete u prednosti u odnosu na druge. Kako god, mogli biste biti podvrgnuti nekim financijskim problemima dok nastojite ostvariti iste.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP ZA 7. Januar: Netko ima VELIKE PLANOVE, ali, nažalost, sve će PROPASTI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top